Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Živjo,

hvala za vse lepe dobrodošlice - ima človek kar lepši dan :)

Včeraj se nobenemu ni dalo v trgovino, zato danes:

improviziran mac&cheese, za sladico bananini scones in kavica,

dete pa je imelo brokoli kašico, včeraj skupaj z mano cvetačo...

illeanna

Trixi je napisal/a:

Jaz pa skledo regrata s krompirjem.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Trixi, a hujšaš Kje so pa slikce, saj shramba že dela , pozdravček

babka1951

Danes: telečja obara in palačinke, nadevi po željah: pomarančna marmelada, nutella ali potresene s sladkorjem in polite z limoninim sokom, sem dobro razpoložena

babka1951

Včeraj: Čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir in solata z česnom (jaz sem bila bolj na solati)

Danes: pečeni kotleti, popečen krompir in solata

Mi pa delate lušte z regratom, bo treba it nekam v akcijo

lučica

Babka1951, meni  shramba še vedno ne dela. Po moje je tukaj nekaj kriv  naš računalnik... Hujšam pa ne, samo golaž ni ravno moja priljubljena jed, moja dva pa ga obožujeta. Jaz ponavadi pojem malo omake in polente...meso pa..
Bom raje uživala v regratu in krompirju...Danes se ne počutim najbolje.Niti zame se mi ne da kaj posebej še kuhat. Upam, da me ni sin okužil, saj ves čas kiha.

Prvotno sem mislila skuhat natančno to, kar si ti, pa me je sin prepričal za golaž...In ker hčera ni, ki itak golaža ne jesta sem se omehčala. Pa še pomagal mi je pri mešanju čebule.

Sladica pa bodo ene  čokoladne gobice, ki je mož nabavil pred časom.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: špeclni (iz Hofera), omaka iz mletega mesa in leče, solata pa iz domačih sestavin (regrat za vzorec, rdeči radič, pisan radič) z jajci in .

Lep prvi pomladanski dan želim!

irenakr

- Sreda: Kurja juha z kroglicami, sladko zelje s krompirjem, svinjske rabrca

- Četrtek: Zelenjavna juha, narastek iz ajdove kaše in zelenjave, piščančji zrezki na čebuli, motovilec in radič

- Petek: Zelenjavna juha, ajdovi štruklji s skuto, motovilec

NENA58

Danes pri meni:

preizkus naprave, pomlad menda bo.

Za kosilo, špecialiteta ene druge države, Srbija, jug, Niš, tam temu rečejo " džigerica v skramici ", dobro.

ežoj

V ponedeljek je bil domači hot dog,

včeraj piščančji paprikaš in vodni žličniki,

danes pa goveja juha, sardele in solata.

tanjaj

ežoj, a je še kaj ostalooooo , prosim malo povej, kaj je to džigerica v skramici

babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti