Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Illeana, dobrodošla  

Pozdravček!

pri nas danes-krvavice in zelje

Ežoj, če se ne motim imaš danes god-evo od mene - če sem pa slučajno mimo brcnila - rožica je vseeno zate

anibas

O, pa res, seveda ima god oz. dog. Tudi od mene en nageljček (zelo rada podarjam rdeče nageljčke).

naor

O, hvala za prijazne komentarje. Ja kaj češ, pri nas se pač držimo tega, da preprostejše je, bogatejše je :))))

Bi bilo pa zelo lepo, ko bi MBrando objavil slikice svojih  kulinaričnih kreacij, po moje bi to bila prava paša za oči in borbončice.

Pri nas pa danes: zopet kurja juha (jaz jo jemljem kot zdravilo) z ribano kašo, krompirjeva solata in kašnice (hvala moji dragi svakinji), ker so bile res dobre ter .

Ko se pa vse skupaj malo vsede, pa še pride na vrsto sladica: flambirane banane (jih je treba porabit).

lp

irenakr

Illeanna, lepo dobrodošlico in pohvala za lepe slikice. Sicer pa več nas je, pestrejše je!!!

!

irenakr

Illeanna pozdravljena in dobrodošla

ežoj tebi pa vse ta nar taboljš za Jožefe

Danes pri nas: vampi, endivija s krompirjem in domači kruh od bližnjega "oštirja "

babka1951

Pire krompir in pečena kurja prsa, zelje v solati.

Ežoj vse najboljše za god.

reza

Včeraj paprikaš , njoki in kitajsko zelje:

Danes pa pečenica in krompirjeva solata, podobno koi irenakr:

JJ

Včeraj: zelenjavna juha, polnjeni rjavi šampinjoni, motovilec

Danes: krompirjeva musaka, mešana solata

jutri: kosilo pri prijateljih (pustimo se presenetiti)

Četrtek: doma narejena lepinja, čevapi, kajmak, čebula

Petek: segedin

matejaoz

Danes njoki in paprikaš:

G

Gracias por felicitaciones!

Illeana: dobrodošla!

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti