Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PONEDELJEK:

Čorbica:

Pozdravček!

v petek je bila kvinoja z zelenjavo + solata,

v soboto smo bili na obisku pri drugih,

včeraj pa še nepreizkušen jamiejev recept z piščancem, zelenjavo ter gratiniranim krompirjem

danes pa .... hrenovke

dragička, lahko pridem na kosilo k tebi? zgleda slastnooo

Mamka Bršljanka

Danes goveja juha z rezanci ( sem bila pridna včeraj in sem jih naredila), piščančja rižota, rdeča pesa, motovilec

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes, široki rezanci s dušenim zeljem:

O tehnologih v fabriki testenin, vse najslabše: naj bi bile kuhane po 6ih minutah, šele po 20ih so bile užitne.

ežoj

gogad - meni se kar sanja od tistega tvojega trisa v BUFu, škoda ko je slikca nekam izginila

Danes: gosta zelenjavna čorbica, zavitek z jabolki in skuto, sadje in kidanje

babka1951

Danes: kurja juhica z zdrobovimi cmoki, rižota z zelenjavo in lisičkami, pišč-bedro in rdeča pesa.

lp

irenakr

ežoj, a viš, kakšno župco si dobil (ngotovo je bila vseeno dobra), ker ti pirnica ni razložila

MBrando, greva v Filovce po posodo? Morda mi tamkajšnje lončarje uspe prepričat o uporabnosti "odlagalnika" za pribor

Danes je bila bitka za zadnjo skledo regrata, nekaj malega paškega sira, oliv in terana, pecivo se hladi...še se nam gode, vremenu navkljub.

lp

mzm

Mzm, sem mu razložila, sem, ampak bolj naskrivaj, da niste vsi videli.

Ne bom napisala, kaj smo danes jedli, ker je bila taka j.....a kombinacija, da se bog usmili.

pirnica

pirnica je napisal/a:

Mzm, sem mu razložila, sem, ampak bolj naskrivaj, da niste vsi videli.
pirnica

Aha, potem je pa to bilo krivo....

lp

mzm

ežoj je napisal/a:

Danes, široki rezanci s dušenim zeljem:

ežoj

Uff uff, dobra ideja od ežoja. Nikoli še pomislil na kombinacijo TESTENINE/TINSTANO ZELJE!!! Se pa mi zdi MEGA IDEJA in verjamem da je kombinacija okusov tudi ŠPICA. Rahlo sladko in fajn zapečeno zelje, pa testenine.
Kje pa se skriva šnicl EŽOJ?!
Bo treba kar hitro pripravit.
samo ne jutri. Jutri bodo kar puranja prsa kot osnova.
Več pa jutri...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti