PONEDELJEK:
Čorbica:

Pozdravček!
PONEDELJEK:
Čorbica:

Pozdravček!
v petek je bila kvinoja z zelenjavo + solata,
v soboto smo bili na obisku pri drugih,
včeraj pa še nepreizkušen jamiejev recept z piščancem, zelenjavo ter gratiniranim krompirjem ![]()
danes pa .... hrenovke ![]()
![]()
![]()
dragička, lahko pridem na kosilo k tebi? zgleda slastnooo ![]()
Danes goveja juha z rezanci ( sem bila pridna včeraj in sem jih naredila), piščančja rižota, rdeča pesa, motovilec
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes, široki rezanci s dušenim zeljem:
O tehnologih v fabriki testenin, vse najslabše: naj bi bile kuhane po 6ih minutah, šele po 20ih so bile užitne.
![]()
ežoj
gogad - meni se kar sanja od tistega tvojega trisa v BUFu, škoda ko je slikca nekam izginila ![]()
Danes: gosta zelenjavna čorbica, zavitek z jabolki in skuto, sadje in kidanje ![]()
Danes: kurja juhica z zdrobovimi cmoki, rižota z zelenjavo in lisičkami, pišč-bedro in rdeča pesa.
lp
ežoj, a viš, kakšno župco si dobil (ngotovo je bila vseeno dobra), ker ti pirnica ni razložila![]()
MBrando, greva v Filovce po posodo? Morda mi tamkajšnje lončarje uspe prepričat o uporabnosti "odlagalnika" za pribor![]()
Danes je bila bitka za zadnjo skledo regrata, nekaj malega paškega sira, oliv in terana, pecivo se hladi...še se nam gode, vremenu navkljub.
lp
mzmMzm, sem mu razložila, sem, ampak bolj naskrivaj, da niste vsi videli.
Ne bom napisala, kaj smo danes jedli, ker je bila taka j.....a kombinacija, da se bog usmili.
pirnica| pirnica je napisal/a: |
Mzm, sem mu razložila, sem, ampak bolj naskrivaj, da niste vsi videli. |
Aha, potem je pa to bilo krivo....![]()
lp
mzm
| ežoj je napisal/a: |
Danes, široki rezanci s dušenim zeljem:
ežoj |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Špageti karbonara