Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hjooo moje dame. VESTE kako rad bi že zavoljo lastnega ARHIVA objavljal fotografije a kaj ko, razen perfektnega analognega PENTAXA, ne premorem digitalnega. Zaplenjen od dragega PAPIja in LE MAMAN
Že ko prebiram kar napišem se mi sline cedijo, kaj šele da bi to objavil v takšni obliki kot nam ljubi, preljubi gospod EŽOJ!! Čisto sem 

LE GRANDE!!
- Integralni rižek s čebulj in grahecom + ostanek presne ajde od zajtrka
- kurja bremza popečena na primorskem olivcu
- tinstano zelje na čebulj (rjavo kot rja)
- podušena mešana zelenjava. AL DENTE (brokoli,cvetača,zelena,korenje,čebula,gobice...)
- na hitro popraženi šampinjoni v ostanku olja od kurje tačke
- mešana "IZ VSEH VETROV" soljat (rdeča paprika, kitajsko zelje, glavnata solata, fižolek, zelena paprika, UBER VELIK ČESEN, črna redkev, bučke in en par krhljev paradižnika) začinjena z limono in primorskim olivcem (hvala dragi bratranec, da skrbiš za moje zdravje!)
- žlica gorčice! DAS MUSS SEIN!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj: Kus-kus s česnovo omako, zraven pa "barakokule" (to je morska mačka-riba iz družine morskih psov) + solata iz mlade špinače - nekuhane seveda, z dodatkom na koščke zrezanega jabolka, grobo naribanega parmezana in vse skupaj posuto s pinjolami, začinjeno z olivcem, balzamičnim kisom in soljo 

Danes: Hobotnica v solati  

leandros

Danes: goveja juha z vlivanci, vse kar je ostalo od sobote in kruhove rezine. Repa je bila danes še boljša

babka1951

Danes:

ežoj

Ežoj

naor

, ežoj! Vidim, da se ti zdravje vrača. Super je to!

Pri nas pa danes segedin in nekaj ajdovih žgancev, ki so ostali od včerajšnjega zajtrka.

Balenka

Zelenjavna juha in orehovi štruklji (zmrznjeni - enkrat je bil pač navdih, pa jih je malo več ratalo - ampak zato nič slabši).

Sonja

Ežoj,je to kiš?

Danes..voda,čaj,voda,čaj...v takem vrstnem redu...komaj čakam da bo jutri...

lp goga

Testenine z morskimi sadeži, solata

mojezlato

Krompirjev golaž:

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti