Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes goveje iz juhe, tenstan krompir in priloga iz čebule, korenčka in paprike,

jutri pa pizza burek oz štrudelj oz kar pač nastane, nism vešča vleči testo, zato upam na najboljše .

Lp

ursiii

V nedeljo polna hiša: Kremna juha iz hokaido-tipa buče, koruze, kokosovega mleka, ingverja, česna, svežega koriandra in piščančje juhe, za desert pita z malinami in pinjolami od Tete Torte, oboje pripravljeno zvečer ob gledanju TV kriminalke.  Jutri na hitro pripravim rižoto z artičokami z žara, ovčje kotlete z rožmarinom in česnom ter popečene piščančje prsi, verjetno odišavljene z limono in rožmarinom ter timijanom. Po juhi in pred rižoto še solata z avokadom prelito navadno vinaigrette polivko. 

Vanja

Za dopoldanske obiskovalce sem že naredila miške, za kosilo bo za hčerko pica po njenem okusu, moja zelenjavna juha od včeraj, mož pa dela dunajce. Solata in dobra volja. Vreme se naj gre pa solit. Mogoče bo pa tale dež zvabil regrat iz zemlje, naj pada potemtakem.

Vsem lepo nedeljo in dober tek!

naor

Pospravljam hladilnik - torej bo za kosilo čorba iz vsega po malem z vodnimi žličniki, ki gredo vedno najbolj v promet, za potem pa jogurtova pogača s sadjem in kava.

Sonja

Sojini polpeti, pražen krompir, cvetača s praženimi drobtinami, pečena paprika v solati. Jaz, seveda, brez krompirja. Danes ne bo sladice, je bilo ta teden skoraj vsak dan kaj sladkega.

pirnica

Danes pri nas: kokošja juha s fritati ter rumenim in oranžnim korenčkom, pečen piščanec, nadev iz tega piščanca, pražen krompir, pečena jabolka z brusnicami, radič (kolikor so ga pustile srne) in regrat s fižolom, (teran).

Pozno popoldan pri sestri: skutno-sadni zavitek (čisto svež in vroč bo potoval tja v košari; najbrž  ali čaj,.....pa klepet, seveda, tam sta dva "mučenca", pa 4 z malo zamude bomo popraznovale zraven. No, po resnici povedano: nedeljski popoldan ob kavi, klepetu in sladici, kaj pa drugega.

rimljanka

Nedelja:  Puranovi zrezki v gobovo ,smetanovi omaki,pire krompi,motovilec...

lp goga

Danes: kurja juha z rezanci, pišč.file na pariški način, krompir z zelenjavo iz pečice, mehka zelena solata in .

Lepo nedeljo želim!

irenakr

Najprej navijanje za našo zlato Tino in en aperitiv, zdaj pa bo goveja juha z rezanci, domače pleskavice, piščančja nabodala, ajvar, čebula, šobska  solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj domače testenine s smetano in zapečenimi kozicami s cimetom, zelena solata z radičem. Danes rižota z rdečim vinom in pečenimi jurčki iz pečice, zelena solata z radičem, jabolka v listnatem testu in peka kruha.

lp, pinka 

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti