Ponedeljek: divjačinski golaž s polento, motovilec z jajcem
Torek: goveja juha, pečen piščanec, radič z domačega vrta s krompirjen in zabeljeno s panceto
Danes: ješprenj, domače kožnice in solata
La_Rosa
Ponedeljek: divjačinski golaž s polento, motovilec z jajcem
Torek: goveja juha, pečen piščanec, radič z domačega vrta s krompirjen in zabeljeno s panceto
Danes: ješprenj, domače kožnice in solata
La_Rosa
Danes: zajčja obara in puding
Včeraj: Ajdova kaša z gobicami in pečeno kolbico ter špinačna omaka
Predvčerajšnjim: Pečena svinska ribica v porovi omaki ter testenine
Jutri: še berem vaše ideje :), ker se mi ne sanja..
testenincaDanes piščančja prsa po indijsko, rižek in blanširan brokoli,
jutri popečen file osliča, kuhan krompir, korenček na margarini z peteršiljem.
Lp
ursiiiMBrando, hvala za komentar, mož je že zjutraj spraševal kaj bo za sladico, meni se pa ni ljubilo k nobeni peki spravit![]()
Danes: paradižnikova juha z rižem, pečena polenta s sirom in zelenjavo, rukola,paradižnik,mocarela
Pečenica, krompir v kosih in kislo zelje kot solata.
rrr| MBrando je napisal/a: |
........................................... .......................................... .......................................... |
S tem zgoraj se globoko strinjam.
Danes pri meni:
ne, ne niso srdele po turško, od kod vam to. Na tudi po maroško niso, tudi po jordansko ne. Pa kaj ste tečni, srdele pač.
![]()
Babka, slike imaš zelo lepa, jaz pa imam vprašanje: recimo, da je mož kovač ( ali morda kamnosek ) in pride lačen domov, kaj misliš, a se bo najedel od tistega, tvojega kosila ( iz tega sklepam, da ti mož ni ne kamnosek ne kovač, bolj verjetno kak gozdar.
![]()
| naor je napisal/a: |
Kako nič, a boste kar ob svojem? Pri nama danes tudi golaž, pa polento bom skuhala kot ti. Zelena solata s fižolom. Sprehod, po sprehodu pa skledica MU.
|
Doma bodo že kaj jedli, jaz bom pa na tešč. ![]()
Ežoj. Ne more dedc vsak dan šnicla jest.
Men je kosilo od babke zelo mamljivo. ![]()
Katti, tudi moj mož bi se strinjal z Ežojem, meni pa takole kosilo tudi sede, čeprav tudi sardelce niso od muh. Toliko izbire, da človek kar ne ve, kaj bi.
Se pa zelo strinjam z Brandom in Ežojem. Hran, pitna voda, čist zrak, to ni nekaj samoumevnega. To je dar, ki se ga premalo zavedamo. Zato je fajn, da se kdaj pa kdaj spomnimo na to tudi v tej temi.![]()
![]()
Po odličnih in prijaznih nasvetih Mamemie danes prvič doma pripravljena kitajska hrana, piščanec z arašidi ![]()

| breskva je napisal/a: |
Danes: puranji zrezki, por v smetanovi omaki, njoki, solata
|
Pozabila sem sliko poslat.
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla

Pirin kruh s semeni