Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveji zrezki v porovo-korenčkovi omaki, kus kus in rdeča pesa.

rrr

Danes: puranji zrezki, por v smetanovi omaki, njoki, solata

breskva

Danes: fižolova juha in šmoren.

lp

irenakr

goveja juha z rezanci, pečen krompir, pohan sir in solata

Balenka

babka1951 je napisal/a:

Danes: goveja juha z bleki, ostanki iz goveje juhe, tenstan krompir, veliko solate in hitra sladica

babka1951

Temu se reče: SUPER IMPROVIZACIJA!!! Bravo. No, prva slika pa ni nikakršna impro., ampak vredna da se za mizo primemo za roke in se zahvalimo. Ljudje vse premalo spoštujejo hrano kot takšno in jo kar preveč jemljejo kot nekaj samoumevnega in kot gorivo življenja. Škoda.

VČERAJ:
Kot že rečeno. Ugrabljen na Tinje k zlati familiji. 
Zgoraj pa takšna megla, da niti meglenke, niti brisalci ter kombinacija švicarskega noža in ventilatorja niso pomagali. Jaz pa sem upal da boste vsi mestjanari morbidno postopali po mestu, jaz pa se bom sončil nad vso meglo pri 14C in clear blue sky-ju

- Podušen, tokrat malo bolj, brokoli in spasiran v fiiiiino, kremasto juho z dodatkom zlatih kroglic 
- Čvrsta, točno takšna kot jo imam rad, POLENTA
- Izvrstna in okusna pečenica
- veliko hrustljavega graha pokuhanega na ogromno česna z dodatkom masla (meni na ljubo, saj maman ve, kako zelo obožujem grah)
- žlica gorčice (za pečenico, kakopak!)
+
skledica LEDENKE

DANES:
Zadeve katere so mi ostale od pon. bom danes pogrel, nekaj dokuhal in bo hiter obrok tukaj 

- Nekaj kosov od  bremze.
- Integralni riziBizi 
- Različna podušena zelenjava, popečena na olju od bremze
- Pečeni šampinjoni
- skleda solate "IZ VSEH VETROV" 

"Si pridružujemo pravice, do spremembe programa"

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes pohan sir in krompirjeva solata

runo01

Danes: golaž, polenta, rdeča pesa. Jutri kuha menza, v petek pa verjetno nič.

katti

Kako nič, a boste kar ob svojem? 

Pri nama danes tudi golaž, pa polento bom skuhala kot ti. Zelena solata s fižolom.

Sprehod, po sprehodu pa skledica MU.

naor

SREDA:

Ajdova kaša z mletimi jurčki, sv.kare v omaki (suhe slive, čebula, vino); zelena solata:

Pozdravček!

Dragička: sva že dve, ki bova danes ob ajdovi kaši in jurčkih. Pri nas bo na malo drugačen način, in sicer: kaša bo skuhana z drobno nasekljano različno zelenjavo, jurčki bodo v omaki, zraven bo pa še kuhana cvetača z maslom. Sladica bo popoldne, ko bom pekla piškote po enem novem receptu.

pirnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti