Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Midva sva danes jedla zunaj, odločila sva se za "Gostišče Oštarija" ob vznožju Toškega čela.

mož: gobova juha, nadevana telečja prsa, pečen krompir in mešana solata

jaz:  krožnik, imenovan tris lignjev in paradižnik z mocrelo na rukoli

za sladici oba sadno kupo in na koncu kavico.

Postrežba in hrana odlični cena pa presenetljivo solidna.

Dve topli in svetli urici v teh turobnih dnevih.

babka1951

Danes pri meni, dušena svinjska rebra po turško:

Naor hvala, za tisti kiš res nisem nikoli slišal ( pa sem pred časom pogosto hodil v Francijo ). Ja, kaj pa čmo, se učimo ( nekateri ) celo življenje.

ežoj

goveja juhica z rezanci, sv. pečenje, matevževi svaljki, zelena solata, peče se pecivo na suho

majaos

babka1951 je napisal/a:

Danes: najboljša kisla repa "ala katti", zabeljen krompir, rebrca in

babka1951

O babka lepo. Me ful veseli, da vam je blo všeč (sem videla pod mnenji).

Danes:

goveja juha s korenjem

pečen krompir in s.rebra

ledenka

katti

ežoj je napisal/a:

Naor hvala, za tisti kiš res nisem nikoli slišal ( pa sem pred časom pogosto hodil v Francijo ). Ja, kaj pa čmo, se učimo ( nekateri ) celo življenje.

ežoj

Ko se boš naveličal turške hrane... probaj moj Quiche z brokolijem, letos recept praznuje polnoletnost.  Izgleda, da knjig francoske kuharije le nisi preveč podrobno čital. 

Vanja

Danes:

Hvala "teti Julki", okus in vonj sta me za nekaj minut vrnila v enega lepših delov otroštva.

lp

mzm

Zgleda da sem kriva,da ežoj ne more spat..Kiš sem napisala ,ker mi tujke ne gredo od rok...pa tudi je bolj domača različica recepta...drugače pa zelo dobro....

lp goga

Danes: gove juha z ribano kašo, piščanec z zelenjavo, polenta, solata, čokoladno - mascarponejeve kocke

breskva

Oooooooo, miška, to nas čaka naslednji teden. Se ti je Človek pridružil?

Mi pa danes tradicionalno nedeljsko kosilo:

goveja juha z rezanci, restan krompir, prata, zelena solata.

Balenka

NEDELJA:

Piščančja juhica z domačimi rezanci; pražen krompir, pohano pišče; zelena solata:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti