ostanki od včeraj................makaronovo meso in solata
Balenka
Čarobna zelena torta
ostanki od včeraj................makaronovo meso in solata
BalenkaGoveja juha z gresovimi cmoki, špinača, pire krompir, hrenovke, sardoni, mehka solata z motovilcem in jajčkom, sacher rezine, jagode, smetana, penina
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: prvo izmed štirih letošnjih cvrtij (piščanec), ujeto v utrinke današnjega dne

rdeča pesa v solati, kruh, teran
No, so ali niso bila uspešna moja pogajanja z Velkavrhom? ![]()
lp![]()
mzm za učke spočit,pri nas je še vse pod snegom..da ne rečem umazanem:)
lp gogaČista klasika: goveja juha, meso iz juhe, pire krompir, dušeno rdeče zelje z jabolki, madžarske rezine
SonjaDanes ,pri nas segedin in ajdovi žganci, mzm si mi polepšala dan,pri nas še vse belo.
Milži
Miška, uspešna in to zelo. Kako se priležejo tvoje slikce po vsem snegu in zimi. Jaz navijam za pomlad, se vidi, da sem spomladanska mačka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xxxPri meni danes:
xxxin:
tega enostavno ne moreš verjamet, kako se jaz prehranjujem zadnje čase. Najbrž mi se res facla!
ežojOdlično se ti facla, kaj češ boljšega? Tole sadno kupo bi tudi jaz, kar takoj.![]()
![]()
Ežoj, a si mrbit kakšen mango prinesel s seboj?
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čarobna zelena torta

Pohorska gibanica