Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes ajdovi žganci, zraven mleko

angie :)

Pri nas danes ričet z domačimi klobasami, za posladek pa jabolčna pita. Prilagam slikico.

msegov

O babka tole bi tud men pasal.

katti[/citat]

katti, je bolj iz heca nastalo, ko sem našla recept za ocvrta jajca, sem si dejala: ma nemoj, kdo je pa za pohana jajca že slišal in si rekla, pa probajmo. Si mi tudi ti dala idejo za kosilože dolgo jih nisem naredila, lp

babka1951

SOBOTA:

Goveja juhica; pire krompir, špinača, govedina iz juhe; zelena solata:

Pozdravček!

Garhva kremna juha, puranje rolade s pršutom, siorm in sesekljanimi olivami, omaka Madagaskar in kroketi:

mamamia

danes me je pa moj ljubimec razočaral.  ja, res!

naredila sem Jamie Oliverjev recept (o kom ste pa vi mislili, da govorim?!?!? ), ki me je danes prvič razočaral . glede na količino dela, enostavno ni bilo vredno. preveden naslov je nekako: piščanec z rožmarinom, popečena polenta ter paradižnik/gobova omaka.

Mamka Bršljanka

Danes za kosilo:Hrenovke v kvašenem testu,zeljna solata s fižolom ...

Katti...z Bistrške in z Gojzda..Za Gojzd ne vem ,kako je sedaj..z Bistrške pa fino šiba...

lp goga

Danes bila na obisku in dobila za podzob sarme in za posladek skutne žličnike s sadjem.

Jutri pa pire krompir, pečen pišč. zrezek in špinača!

tanjaj

Oooh, mi je kar žal, da sem odprla to temo, se mi že sline cedijo.

Katti, hvala, bom nasledjič poskusila (sicer kanelone delam zelo zelo poredko).

JJ

Danes: goveja juha z ribano kašo, balzamični piščanec s pršutom, pražen krompir, zelena solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti