Oooo, moj globok poklon. ![]()
Dobrodošel! Pa ne, da te to čakalo v hladilniku?
Pozdravček!
Oooo, moj globok poklon. ![]()
Dobrodošel! Pa ne, da te to čakalo v hladilniku?
Pozdravček!
No, zdaj se pa lepo najej, potem boš pa še kakšno rekel o Braziliji, pa o tem, koliko snega imaš pred hišo, mogoče so ti sosedje kaj skidali...
![]()
naor
Po moje ežoj stare fotke gor lima, se mu od spominov na Rio ne da kuhat ...![]()
mamamia
ežoj,
!
Danes: zelenjavna mineštra, prvi poskus vsestranskega testa s štirimi nadevi (olive, feta sir, pesto genovese, suh paradižnik)
brokoli v solati
trixi, se ti je pokvaril fotoaparat?
lp
mzmPri nas je bila danes korenčkova juha, pol piščančjih prsi in pečenka od včeraj v sirovi omaki, riž z grahom in korenčkom (res ga je treba porabit
) ter skleda endivije. Slikat pa ni bilo časa
jutri pa segedin ter ajdovi žganci / kruh.
![]()
P.s.: Ežoj, WB! ![]()
JJ ![]()
Danes pri nas akcija praznimo zmrzovalnik. Tako je nastalo tole:
filana paprika, omaka za testenine, ričet, zraven pa kuhani makarončki in kisla paprika.
Vsak si je izbral tisto, kar mu je zadišalo, zmanjkako ja pa vsega.![]()
Nikakor se mi ne zdi nespoštljivo, še posebaj, če imata to rada. Firbec pač.
Danes: svinjski zrezki, špageti z omako iz posušenih paradižnikov, zelena solata, piškoti, ![]()
Gobova juha in ajdovi žganci.
Tinky BinkyDanes ,repa kuhana na segedin varijanto,zraven v kosih krompir(posebne želje).
Milži
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci

Pad Thai