| limnol je napisal/a: |
ragu iz puranovih srčkov z vodnimi žličniki in alpska torta (no, ta malo bolj potem, ker se še peče)
|
Moja ali je še katera druga(alpska mislim)![]()
Pri nas pa zelenjavno mesna ponev in jogurtove miške..da mišelinke ne upadejo![]()
| limnol je napisal/a: |
ragu iz puranovih srčkov z vodnimi žličniki in alpska torta (no, ta malo bolj potem, ker se še peče)
|
Moja ali je še katera druga(alpska mislim)![]()
Pri nas pa zelenjavno mesna ponev in jogurtove miške..da mišelinke ne upadejo![]()
| kvačkarica je napisal/a: |
Jutri:Bograč, vrjetno si sposodim od Ursiii jabolčno torto.... kvačkarica |
Jaz bi si tudi sposodila tisto torto...a ta tortica kroži naokoli in ko zmanjka, Ursii novo naredi in pošlje željnim?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Tudi pri nas skutne miske ..... Otroci pa takole nestrpni hihi
MissLadyPica.
Tinky Binky| gogad je napisal/a: |
Moja ali je še katera druga(alpska mislim)
|
Tvoja, Goga, tvoja!
(zdaj je že v takem stanju, da ti najbrž ne bi hotela več imeti opravka z njo).
Jutri za kosilo: isto kot danes (je raguja malo preveč ratalo), le torte ni več
SonjaDanes:
kisla repa, prata
kruh in teran
lp![]()
Pri nas smo busy in so bili zato hitri škampi in gres. Solate je bilo za kosilo tooolikoooo, da je za večerjo nisva pogrešala oz. hotela videti. (kosilo in večereja sta pri nas the other way around
) Pol kozarca prosecca zame (ga ni bilo več kot toliko) in Plzner za boljšo polovico.
Kolk je tole ena fina tema (theme, not darkness) ![]()
![]()
joj, ... prej pojedli kot poslikali ![]()
skratka, piščančja juha z vlivanci, tenstano kislo zelje s kranjsko in kožicami, pečen krompir
pa dober tek vsem ostalim![]()
Danes, goveja juha,pečenka,krompir v kosih,solata,zraven mesa pekla jabolka in zeleno.
MilžiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike

Slana pita (Salty pie)