danes musaka, mi je tko fajn skorjica ratala, da sem sam to slikala
...
zraven
pa proba piškotov:
pa so rekli ![]()
. Kako je fajn pečt piškote ko sprot grejo...Ja nič, bo treba še pečt ![]()
danes musaka, mi je tko fajn skorjica ratala, da sem sam to slikala
...
zraven
pa proba piškotov:
pa so rekli ![]()
. Kako je fajn pečt piškote ko sprot grejo...Ja nič, bo treba še pečt ![]()
goveja juha z rezanci, pražen krompir, odojek, govedina in mešana zelena solata, rdeča kapica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Balenka![]()
| polarbear je napisal/a: |
Po kidanju snega se je prav prilegla goveja juha,še boljše pa je bilo korenje iz juhe(meso je pojedel maček iz solidarnosti). Pa še jabolčni štrudel se peče,iz domačih carjevičk in Šešlarjeve skute(moram malo podražiti Mbranda)
|
Ena izmeeeed naaaajlepših objav. ČAJ,ČAJ,ČAAAAAAAJ, dekica, dobra knjiga, veeelika šalca, zunaj pa snežinke katere plešejo divji erotičen ples![]()
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 10.dec 2012 07:01
PONEDELJEK:
Ena taka čorbica oz. enolončnica:

Pozdravček!
Včeraj je bila goveja juha, pečen krompir z korenjem in čebulo ter sv. pečenka in mešana zelena solata,
Danes pa bo goveja juha, ostanek mesa od včeraj v rižoti z zelenjavo in pesa.
tanjajDanes: ni riba ampak makarončki z mesno omako in zelena solata. Mesa se malo vidi, vseeno ga je bilo dovolj.
Migla![]()
Danes zelenjavna enolončnica, domač kruh brez gnetenja, ostanek skutinega zavitka
Kjer je volja, tam je pot. TrixiNe najdem recepta za čokoladni čudež, ki ga večkrat omenjate. Ali mi ga kdo posreduje, prosim?
linajaVčeraj smo popoldne pekli še tunino pizzo in pogačo s čebulo in slanino. Po včerajšnjih dobrotah danes telečja obara, pa mogoče še kakšen košček ledenih kock.
BrgitaZadnje čase nor na cvetačo, zatorej spet ena taka fina juha + solata iz radiča,oliv,koruze,paradižnika.
Zvečer pa klasika. Dober film, OGROMNA ŠALCA ČAJA in par domačih piškotov oz. dober apfelštrudl kateri mi je bil včeraj dan od dobre dobre prijateljice. NJAAAM. Takšen je, kot se spodobi. Jabolk ogromno, testa za noht.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tarte tatin z jabolki

Tajski rdeči curry