goveja juha s kroglicami, ohrovt s krompirjem, govedina, kavica ![]()

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
goveja juha s kroglicami, ohrovt s krompirjem, govedina, kavica ![]()
Goveja juha z vlivanci, pečen krompir, svinjski kare in radič s fižolom
Po kidanju snega se je prav prilegla goveja juha,še boljše pa je bilo korenje iz juhe(meso je pojedel maček iz solidarnosti).
Pa še jabolčni štrudel se peče,iz domačih carjevičk in Šešlarjeve skute(moram malo podražiti Mbranda)![]()
Kakšne slikce, pohvala vsem, ki pridno fotografirate svoje mojstrovine!
Pri nas včeraj: kislo zelje in pražen krompir
danes: goveja juha, pohani puranji in piščančji zrezki, francoska solata, po sprehodu še
in zavitek od včeraj
popoldne bo pa mariniran prekajen lososo in kitajsko zelje v solati
jutri: korenčkova juha PZ testenine s paradižnikovo omako, pesa
tabuMatr, kaj pa vam je? Slika vse lepša od lepše! Če bi bil kak razpis za najboljšo fotografijo, se sploh ne bi mogel odločit. Tolko lepih fotografij na kupu, tukaj sploh nismo videli.
Pri meni danes: brancin, radič, cvetača in french fry ( ne vem kako je prav po naše, a je pomfri, pommes frites ali pomfrit ali kaj četrtega ) pa naj bo po ameriško:
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes kurja juhica z domačimi rezanci, zajec( s korenčkom in čebulo ) pečen v pečici, kuhan krompir s smetnovim hrenom in mešana solata( kristalka, zelje, fižol in rdeča pesa).
Pomivanje posode in nato skutina pita s karamelno kremo...
![]()
![]()
![]()
Mi pa kar zelje, krompir, fižol....fižol, krompir, zelje...plus kakšni meseni dodatki![]()
Jaaaaaaaaaaaaaa, pa velik čajčka, šipkovega, lipovega, z vinčkom, z rumčkom, z limonco, z medom....
(skrivam sladkarije, da bodo potem bolj zaželjene in slastne)
(pa nobenmu povedat da jim imam čist na vrh v špajzi
)
Mygrace
včeraj: imela vročino :(, zato bolj na hitro - puranov sote, (kupljeni) njoki in zelena solata
danes: bistra zelenjavna juha z kroglicami, skutni polpeti , pire, gorčično korenje in črna redkev z fižolom v solati za naju, za tamala pa prav tako juha, pire, korenje, brokoli in trdo kuhano jajce. na srečo je bila juha že kuhana, že tako sem imela stisko na štedilniku :D:D:D
Brgita, slastno kosilo ;)
Mamka Bršljanka
Danes: juha iz vrečke, nadevan piščanec, tenstan krompir, radič s fižolom in krompirjem in ena krasno okrašena kupljena torta. Žal mi je, slikic ni, se je baterija izpraznila, pa tolk sem se trudila![]()
Danes: goveja juha z rezanci, pečeni njoki s pršutom in sirom, radič s krompirjem, muffini s kokosom in višnjami
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom