Goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, dušeno rdeče zelje z jabolki, naravni zrezki, zeljna solata z mešano
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Čarobna zelena torta
Goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, dušeno rdeče zelje z jabolki, naravni zrezki, zeljna solata z mešano
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes pri nas: pohane perutničke, dušen riž z zelenjavo, radič in rdeča pesa v solati. Za posladek čokoladni muffini z višnjami.
WIIIIIIIIIii zimska pravljica in dobra glasba!
Grela pa me je kurja juhica od včeraj, z zakuhano cvetačo,korenčkom,porom,grahom in svežo rdečo papriko. Za prilogo pa koruzni žganci s parmezanom + sveže narezana čebula,olive ter 2 zelena feferona.
To ti je dan.
Sedaj pa še malo iz stanovanja, later pa kavč, kremni limona/jogurt napitek ter par piškotov ob eni dobri stari komediji iz 50tih let.
Pri nas danes, filane paprike ,pire krompir, solata s kronpirjem.Popoldan
in bajadera.
Danes sem jedla zunaj: cezar solata (zelo bogata in dobra). Zdaj pečem jabolčni štrudelj in imam že pečen najboljši čokoladni čudež. Čakam goste na kavo.
Danes: cmoki z marelično marmelado in jabolčni kompot, eni gredo zdaj še malo odkidat jaz pa skuham kuhano vino za malo pogret
Wow Migla, enkratne slike, kongratuliram ( čeprav se morda tebi ne zdi, ker ni............ porcelana, prtičkov ....... ), kakorkoli, bi se kar povabil na kavo ( računajoč, da morebit bo kaj za poskusit, kašn jabolčni štrudel ali morda kaj čokoladnega ).
Danes pri meni:
ma kašni žabji kraki, tega nisem jedel že pet let. Piščančja krila, pohana ( nagovorile me Blanchy in resa ), pa cvetača in restan krompir ( da meglo niti ne omenjam ).
![]()
kosilo:goveja juha z rižem, sv. rebrca, kruhovi cmoki, zel. solata, sedaj pa še buhteljni
Danes: ričet, pečene palačinke z lešnikovim nadevom
breskva
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čarobna zelena torta

Bučna juha s kokosovim mlekom