Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

današnje kosilo - kuhali domači : krompirjeva solata, papaline:(

majaos

Zeljna juha, rižota z zelenjavo, zeljna solata s fižolom.

Babka krasna fotka.

katti

@sosed s sosednjega hriba  ( beri: polarni medo   ): ma veš, da so res ( revolucionarni časi ), ma je treba pazit, saj veš: revolucija žre svoje otroke.

Babka, ti pa mal provociraš, pol bom tudi jaz: a kje je ptičja hrana, kje pa so ptiči, kje pa so zajci, srne, medvedi, da o volkovih niti ne vprašam .

Pri meni danes:

uf, ma ne, to pa računalnik neki dela po svoje ( ali pa ga tale portal neki biksa, treba bo šefa obvastit, da mal pogleda ). Upam, da bo tole prav:

no, ja, še kar, megle se pa ne znebim. Buteljčnega vina mi je zmanjkalo, pa sem se mogel s tem matrat. Ja, kaj čmo, to vse pride v življenju, treba je stisnit zobe ( če jih imaš ) seveda, in požret take nevšečnosti ( v obliki briškog belog ) .

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 11.dec 2012 17:33

ežoj - volk je šel k babici od Rdeče kapice, druge živalce so se pa razbežale, k jest tolk grozn izgledam

Sem pa zdajle že tako lačna, da bi tudi tiste kosti od tvojih ribic še do konca obrala

babka1951

Prebranac in kislo zelje z veliko česna in bučnega olja.

Da bi po celem zasavju hodil peš sicer ni res ker sem dosti na cesti,se lahko večkrat stvari kar mimogrede nakupim.

Pa tudi vem da vsi ŠE nimajo možnosti tako kupovati hrano,tudi sam še vedno stvari kupujem tudi v trgovinah....

Babka krasna slika!

polarbear

Jaz sem danes pojedla pastirsko pito od včeraj, za ostale je segedin. Sem se komaj privlekla do kuhinje, ker se tako slabo počutim. Upam, da kilogrami kopnijo

JJ

danes: pašta z ragujem

mali kuhar

Prebranac in kislo zelje z veliko česna in bučnega olja.

Da bi po celem zasavju hodil peš sicer ni res ker sem dosti na cesti,se lahko večkrat stvari kar mimogrede nakupim.

Pa tudi vem da vsi ŠE nimajo možnosti tako kupovati hrano,tudi sam še vedno stvari kupujem tudi v trgovinah....

Babka krasna slika!

polarbear

Ponedeljek: fižolova juha, lešnikov šmorn

Torek: zelenjavna enolončnica, vanilijev mlečni riž

breskva

naor,Trixi: Dobrodošla v klub ljubiteljev MEDU ter izjemne ljubezni do malih nikoli umornih,simpatičnih, sexy mehkih letečih delavk oz. ČEBELIC. Ni je čez tole letečo zadevico, katera skrbi da lahko mi živimo. Tako ali drugače!! 
Že Einstain je v njegovem času vedel kako zelo so pomembne naše marljive delavke. Ja, letos je med drag zaradi slabe letine. 
Bojim se......da bo vsako leto hujše. Poleg demosntracij okoli politične situacije bi lahko zmigali riti in demonstirarli tudi za takšne (veliko ljudem)banalne zadeve kot je ONESNAŽEVANJE OKOLJA, ŠKROPLJENJE Z PESTICIDI oz ZADEVAMI NEVARNIMI ZA ČLOVEKA,OKOLJE ter RAVNOVESJE...ahhh ahhh. Ne bom pogreval starega krompirja...

Včeraj: Črna redkev z rdečim fižolom + skleda mešane solate (radič,paradižnik, koruza, sveža rdeča paprika...)

Danes:  Polenta in zelenjavna omaka + solata

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti