Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

TOREK:

Kisla repa, polenta, "puranje" klobase:

picture_3910_595

Pozdravček!

Ričet.sam_0759_595

irenakr

, Darja?! Ja, pa te res hitro pozabijo....

Danes zaradi užaljenosti zaprto! (je še malo lazanje ostalo)

lp

mzm
Tržaška jota (po knjigi prezrte stročnice) in pa malce drugačne palačinke. Malce gostejše testo s skuto in jabolkom-na drobno naribani. Prelite s slivovao marmelado iz pečice (eno rundo nisem fuuuul pekla in je ostala bolj tekoča). Danes gremo pa na pizzo in drsališče. http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

@mischela: ti si pa mal žleht!

@trixi: kje pa, to pa jaz imam v zvezdah zapisano.

Pri meni danes " natur šnicl" s prilogami. Po navdihu naše nove kulinarične prijateljice, poznavalke ruske kuhinje, solata iz korenčka in graha:img_7962_595Evo, pravilno odrezana slika ( da me šef ne bo kregal ).

Ma miška, kakšna užaljenost neki. Sploh ne vem če kašno Darjo poznam, pa sploh ne vem odkod tista marmelada..............

ežoj
danes: pražena jetrca, kruh, radič v solati, tiramisu beva

Včeraj sem pospravljala skrinjo.

Repa z domačo klobaso:

repa_595

MM

Danes sem v mimohodu pojedla 2 pica mufinčka:

pica-mufin_595

MM

Počasi se tempo stopnjuje, smo mnogi v mimohodu ali pa pri ostankih, ja !

Tudi mi v mimohodu na Drive-inu, do ćetrtka sem si zadala popedenat vsa darilca, tako da se lahko potem v maniri Malega princa prepustim pričakovanju srečanj in praznikov.. so mi všeč take sofisticirane predigre..da se nekaj stopnjuje in ne da pada ( dobr no, res imamo tiste plave tabletke)

In seveda lep pozdrav Ežoju, Eriki, Darji in vsem ostalim

V špajzi sta pri nas za rezervo vedno prepečenec in pašteta. zajtrk včasih prespimo, nočnih popadkov nikoli!

japaja

U, kakšna fotka, , čarobna, mufinčke mislim, pa ne da imam kaj proti domači klobasi

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti