Torek: pečen piščanec, njoki od ricotte, omaka iz gob in zelenjavo, zelena solata
breskva
Torek: pečen piščanec, njoki od ricotte, omaka iz gob in zelenjavo, zelena solata
breskva
Pečene ribe in solata iz kumaric in paradižnika.
Jannaagoveja juha z zvezdicami, široki rezanci z bolonjsko omako, zelena solata.... punč tortica v Poh. kavarni ![]()
![]()
![]()
@Pokora: za eno osebo potrebuješ eno lepo jabolko, čebulo, nekaj piva, sladkorja in bačzamičnega kisa. Zase sem v kozici najprej segrela malo margarine in jabolko, narezano na krhlje podušila do mehkega, cca 10 min. Preden sem jih odstavila sem jih še posolila, popoprala in dodala nekaj timijana. Nato sem v isti kozici nekje 10-15 min počasi karamelizirala polovico velike čebule, da je lepo porjavela. Takrat sem ji dodala jabolka, zalila s cca pol dcl piva, dodala pol žličke rjavega sladkorja, žlico balzamičnega kisa in pokuhala še toliko, da se je vse skupaj zagostilo, cca 5 min. Postregla s krompirjem in hrenovko. Njami ![]()
Sem se pa danes potrudila in prvič skuhala prežganko in žgance. ![]()

Včeraj: "Reciklirano" piščančje belo meso: piščančji satay, nekaj kuskusa in solata.
za ene, za druge ![]()
![]()
Danes spet recikliramo: Goveji fajitas, sveža paprika in čebula na tortilli, salsa in avokado. Skleda solate. Kakšno
ali
za ene, za druge ![]()
![]()
![]()
Danes, riba s prilogami:
Ne, ne ( odkod vam to ), nič nisem bil pri vaškem ribniku. Akcija, praznim zmrzovalnik v teku, še je daleč do štipendije.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev

Bolj enostavno in poceni ne gre