Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Postrvi s česnom in peteršiljem, kruh, paradižnik (v izobilju)

katti
Predvčerajšnjem: Piščančji paprikaš, kruhovi cmoki, paradižnikova solata, sladoled Včeraj: polnjene bučke v paradižnikovi omaki, masleni krompir, solata iz endivje Danes: Špageti z blitvo, paradižnikom in sirom, grška solata Jutri: Belokranjska šara, palačinke Obožujem poletje, skoraj vse kar kuham, je z domačega vrta! LP

ČETRTEK:

Brzinsko kosilo: pomfriT in "piščančje palčke" (pečeno v pečici), rdeča pesa (lanskoletna), borovnice:

Pozdravček!

To, dragička se je odmorila od dopusta in evo spet slikice. Četudi je kosilo brzinsko, zgleda pa za učke zelo lepo.

Danes: mineštra, pohan kruh (že dolgo ga nismo), breskov kompot

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 12. 2010 17:30

Pri meni se oglasi en " kamerat " in vse gre po svoje. Jedli smo ribje konzerve, potem to kaj je na sliki:

ežoj

Pri nas je bila pa knorr gobova juha (- eni pa tolk gob), španska pita in zelena solata.

rrr
He he he.... Ribaracarak si me prisilila da zalimam tole današnjo bero Za kosilo pa čili con carne iz zamrzovalnika,ker se mi ni ljubilo kuhat po vlaganju tehle malčkov.. polarbear Sporočilo je spremenil(a) polarbear dne 12. 2010 18:55 Sporočilo je spremenil(a) polarbear dne 12. 2010 18:58
Ma kaj! Itak sem skregana z Jade in s Polarbearjem! Mimgrede, Polarbear, odkar si tlele na Kulinariki, nonstop nekaj izzivaš! Pa paradajzi, pa gobe....OOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMM..!! Ljudje božji, a se sploh zavedate, da so gobe težke za želodec, pa da se lahko kakšna strupena prikrade vmes, pa da ljudstvo, ki gleda vaše slikce (sej bognedaj da bi kdo komu kej šenkal! ne, vse boste sam zase mel!), od foušije grize nohte in bo prišlo do množičnih prebavnih motenj (pod nohti je leglo sovražnikov!), kar bo našo državo pahnilo v težek minus??!! Že tko je kriza s temi zdravniškimi nadurami.. Skratka, boh vam požegnaj, sem vam fouš in tole zgoraj napisano nisem napisala jaz ampak moja sestrična Foušica von Grizennohten! Pri nas danes: (in tudi sicer radi prodajamo buče, kupimo jih bolj redko) - slan bučkin zavitek - goveji zrezki v omaki - bučkin štrudelj (štrudelj pomeni sladek) Ko sonce zaide, grem vlagat bučke Ežoj, ribje konzerve so zakon! Pirovske malo manj (zastonj sem te čakala v ribniku, KVAK) japaja

Evo zjutri se zbudim, pa študiram kaj čem danes kuhat, pa ajde dejmo neki tazga kar že doooolgo nismo......

V resnici so bili lepši, samo slikica je nekam motna.

Madona bog ve, če se mi ni kaj ežoj s fotoaparatom se špilal, sam, da ne morem slikat...

jade
Jst ne bom nč več rekla In ne zgovarjaj se na Ežoja, on ni imel časa teb fotoaparat frdirbat, je bil.....evo, ne povem!! japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti