Kaj jutri za kosilo?
tema je zalepljena
Joooj, mi smo pa danes jedli gojene zelene šparglje z majonezo za predjed, pa ta mlad krompirček v roru z rožmarinom in perutničke ter bedrca (piščančja). Pa ogromno skledo domače zelene solate. Mljac!
Angelina
Danes pripravljam zeljne krpice (z baze) s testeninami in kuhano prekajeno kračo.
LP, Stanka
član od 20041264 sporočil
Danes konjski golaž z kruhovimi cmoki in kisla paprika ( pospravljanje kleti ), ter palačinke z nadevom po želji. Nedavno sem se navdušila za javorjev sirup. super paše k palačinkam.
Jutri: booooooooooo........................................???????????????????????????
Lumpica
Danes sem pripravljala Sarmo,domace Kvasene Rogljice, Prazen Krompir, Peceneg Piscanec, Solata z kumaricami in paradiznikom ki sem jih posolila,dodala kisle smetane in zmesala
Sporočilo je spremenil(a) kuchen dne 07. jun 2004 23:03:59
Danes sva imela za kosilo piščančje meso v smetanovi omaki in riž.
Za posladek pa banane s kokos-kapučino sladoledom.

Za večerjo pa kos kruha z margarino in marmelado (pa kozarec mrzlega mleka).
član od 20023690 sporočil
Danes piščančje meso v melancanovi omaki, solata, jutri rižota iz rdečega riža...
lp, lidka
Vceraj: piscancji file v smetanovi omaki z grahom in korenjem, kruhovi cmoki ter mesana solata
za posladek pa zemeljni narastek
Danes: makaronovo meso, mesana solata ter skutne palacinke
Natasa

član od 20031260 sporočil
Nedjelja: rižoto sa junetinom, zelena salata, sladoled
Ponedjeljak: mahune varivo s kuhanim kobasicama, sladoled
Pozdrav od Lidije...
Včeraj: juha od nedelje in golaž z grahom.
Danes: še iščem idejo, a v rezervi je pašta z ragujem, če mi nič boljšega ne pade na pamet. Pa par bučk imam v hladilniku. Kaj bi se dalo z njimi naredit?
Suzana
Bučke z kislo smetano njam njam..Isto kot gobe.
Levinja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 57353, prikazujem sporočila od 801 do 810
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.