Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
| jade je napisal/a: |
| Ob branju tele teme se samo sprašujem kdo je tukaj v bistvu nestrpen. Ali tisti, ki napiše svoje mišljenje ali je to tisti, ki drugega prepričuje, da njegovo mišljenje ni pravo.
|
Ne spada direktno v to temo, ampak Escadi bi rada povedala, naj ne jemlje odnosa okolice na zanj tako obremenjujoč način. Malo sproščenosti rabiš, da v tistih družbah, do katerih ti je kaj, zadevo odkriješ, pa bo takoj odnos drugačen. Med brati in sestrami imam dva primera, ko sta zakona brez otrok (dokazano posledica mumpsa moških v puberteti) in ker vsi to vemo, ni nobenega zbadanja in tudi ne pomilovanja. Ker smo velika družina je med nami tudi nekaj "drugačnih" ( istospolnih nagnjenj zaenkrat izgleda ne). Tudi tu je odnos enak. Vsak pač nosi svoje breme, sorodniki smo pa tu, da mu pomagamo, če je potrebno. Smo pa res družina, ki jemlje stvari dokaj naravno in jih v tem smislu tudi sprejema.
PS: Escada, vem , da ti je težko, ampak kaj bi izbral, če bi mogel izbirati - zakon brez otrok ali otroka, težkega invalida? Vidiš, tudi to je realnost. Cila
Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 03. jun 2007 10:18:48| anamarija1 je napisal/a: |
| Escada! Ob branju tvojega posta sem prizadeta, ker nas imaš za...nestrpne. Nikoli nisem delala razlik, vedno sem se trudila in se še, da sem do sočloveka spoštljiva bodisi črnc ali belec in nenazadnje homoseksualec. O blatenju, ponižanju, posmehovanju, nekaj vem iz lastnih izkušenj, vendar ne boš mi rekel, da je normalno, da si homoseksualec. Prosim, da mi ne očitaš, da obračam besed in prosim, da me ne napadeš,.kot vsi ostali tudi jaz imam pravico povedati kar mislim. P.s Tole je moj zadnji post v tej temi! Pa gremo na borovnice! lp vsem! Anamarija |
| Cila je napisal/a: |
Ne spada direktno v to temo, ampak Escadi bi rada povedala, naj ne jemlje odnosa okolice na zanj tako obremenjujoč način. Malo sproščenosti rabiš, da v tistih družbah, do katerih ti je kaj, zadevo odkriješ, pa bo takoj odnos drugačen. Med brati in sestrami imam dva primera, ko sta zakona brez otrok (dokazano posledica mumpsa moških v puberteti) in ker vsi to vemo, ni nobenega zbadanja in tudi ne pomilovanja. Ker smo velika družina je med nami tudi nekaj "drugačnih" ( istospolnih nagnjenj zaenkrat izgleda ne). Tudi tu je odnos enak. Vsak pač nosi svoje breme, sorodniki smo pa tu, da mu pomagamo, če je potrebno. Smo pa res družina, ki jemlje stvari dokaj naravno in jih v tem smislu tudi sprejema.
PS: Escada, vem , da ti je težko, ampak kaj bi izbral, če bi mogel izbirati - zakon brez otrok ali otroka, težkega invalida? Vidiš, tudi to je realnost. Cila Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 03. jun 2007 10:18:48 |
| slovinkita je napisal/a: |
| Žalostno je da se ljudje preveč obremenjujejo(te) s tem kaj bo sosed rekel. Že celo življenje delam kar sama hočem in mi ni mar kaj govorijo za mojim hrbtom. In uživam. Svojega mnenja o večini stvari ne delim z nikomer ker je MOJE mnenje. In zato nisem nikoli strpna niti nestrpna. To pa zato, ker ne želim, da bi kdo delil njeno/njegovo mnenje z mano. Svet je lepši, če niti ne obstaja možnost da se "zravsaš", tudi besedno, kot pri tej temi. Življenje je prekratko za take neumnosti. Ni res? slovinkita |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

Pečen riž z zelenjavo