VSE NAJBOLJŠE, MAMAMIA ! ! !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VSE NAJBOLJŠE, MAMAMIA ! ! !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ej, dekleta in dečko (ežoj, hehe), hvala vam za lepe čestitke in dobre želje. Sem šele zdaj prišla sem gor malo pokukat. sevda, mož je omagal in že smrči, saj je moral, revež ubogi, popiti še kak kozarec namesto mene (spet sem na malo strožji dieti).
Ognjič, dobila sem torto iz domačih jagod in jajc (mama se je izprsila), kuhala pa nisem nič - mi štirje in moji starši - ostali del družine je bil od prej zaseden in smo z njimi praznovanje prestavili najutri - smo lepo šli jest v indijsko restavracijo v MB in je bilo res super. Potem smo malo posedli na eni priejtni terasi ob Dravi, malce izven mesta, proti večeru so prišči voščit še prijatelji in tako se je dan počasi iztekel-
Hvala vam, da ste danes mislili nam; nekje spodaj sem videla, da turi ribaracarak praznuje. Grem ji napisat nekaj prijaznega, vam vsem pa en lep kulinarični pozdravček, Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Gratinirani fuži s sirom in pršutom