Birma
| rimljanka je napisal/a: |
"prenosni radio se mi zdi res tako zastarela ideja, da me glava peče, ko pomislim kako bi odreagirala če bi dobila tako darilo... znam se pretvarjati, ampak nihče ni tako dober igralec, da bi prepričal obdarovalca, da je darila res vesel." Krasen primer potrošniško naravnanega vedenja.......... In - fotoaparate na film seveda zporabljajo najboljši fotografi.
Sem vedno mislila, da ima birma en drug namen, ne pa, da je sredstvo pridobivanja daril in ocenjevanja obdalovalcev skoznje. Se morda motim? [nagelj] rimljanka |
tigris natanko tako
in dobrodošla med nami![]()
![]()
kobra 1
s0ncek* si precej preobrnila moje besede. No ja, vsaj drugače, kot sem zapisla, si razumela.
Nikakor pa ne mislim biti ovca in delati tako, kot to delajo drugi, samo zato, ker bodo sicer o meni mislili.......... Mi ne primanjkuje samozavesti za to.
Cena in kvaliteta pa nista nujno povezani v smislu: kar je poceni je zanič, kar je drago, je pa kvalitetno. Razen za potrošniško obsedene, morda.
In še to - se mi pa res žvižga, če eni tam mislijo, da sem čudna, ker ne nasedam potrošniškim fintam.
Sicer pa - kakor komu ljubo. Strpnost je nekaj, kar nam pač pogosto in v veliki meri manjka. Pa čisto vsem, samo n evsem v enaki meri.
Naj bo 'in' ali ne, vsekakor predlagam, da je darilo uporabno.
marelicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Kakijeva nevesta