Birma
Klea, jaz tudi poznam eno tako, kot je tamalaursa, gre letos k birmi. Več jih, več, verjemi, kot ena na tisoč.
Teta torta odlična izbira daril, ki si jih bodo gotovo zapomnili. Naj povem, da sem dobila za darilo kolo, ki je staro natanko 15 let in mi odlično služi še danes. Je pa res, da se mi je zdelo za tisti čas predrago darilo, a stric mi ga je namenil in dobila sem ga.
Ko sem brala vaše poste se mi utrnila misel: kaj bomo čez 15 let kupovali že avtomobile in hiše, če smo dnes pri računalnikih. Upam, da sem prav razumela računalnik in ne kalkulator. En soliden računalnik z vso opremo danes ni poceni.
Kaj bi jaz podarila? Ne vem, kakšen bon, da si kupi kaj koristnega (obleko, knjige, kartice za mobitel,....), jo vzela s seboj na dopust, če to dopušča družinski proračun, fotoaparat (za 150 eur se dobi tudi dobre, res da na film, ki delajo zelo lepe slike- imam takega), prenosni radijo, ... Kaj pa če se z njenimi starši posvetuješ, ali pa kar njo vprašaš?
marelica
"prenosni radio se mi zdi res tako zastarela ideja, da me glava peče, ko pomislim kako bi odreagirala če bi dobila tako darilo... znam se pretvarjati, ampak nihče ni tako dober igralec, da bi prepričal obdarovalca, da je darila res vesel."
Krasen primer potrošniško naravnanega vedenja..........
In - fotoaparate na film seveda zporabljajo najboljši fotografi.
Sem vedno mislila, da ima birma en drug namen, ne pa, da je sredstvo pridobivanja daril in ocenjevanja obdalovalcev skoznje. Se morda motim?
| ariella_3 je napisal/a: |
| Klea, "Hvala bogu da nisi dobila svetega pisma?!"Ja zakaj si pa potem šla k birmi? Si pa res pokazala kakšen vernik si. Samo zaradi daril?! Hvala Bogu, da je še nekaj takih na tem svetu kot je tamalaursa. Se opravičujem za te ostre besede ampak takšni ljudje me pa res razjezijo. Moj bratranec je tudi pred 5 leti na birmi jokal ker sem mu kot gost dala samo 10 000 sit (sem bila brez službe). On je hotel pa 100 €. Tudi takšnih kot si ti Klea je še nekaj- se mi zdi da zmeraj več. Čao ariella |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )