Big brother

anka  

član od: 7.9.2005

sporočila: 4627

16. nov 2010 10:51

Cila je napisal/a:

Tole mi deluje približno tako, kot če bi prišel  na nudistično plažo do vratu zapet puritanec in jih pričel zmerjati s packi (seveda ne bi priznal, da jih  je prej celo uro ogledoval z daljnogledom iz bližnjega hriba).

Tu so se zbrali gledalci BB, da bi pokomentirali svoja opažanja in za ostale, ki tega ne gledajo, bi bilo najbolj olikano, če bi jih pustili pri miru

Ja očitno sedaj ni neke pravice do komentiranja nečesa, kar se gleda, mora vmes poseč intelektualnost in vse razsvetlit s tem, kako smo da ne rečem kaj, ker gledamo tole poneumljanje. No zame osebno to ni poneumljanje, je pa dosti bolje gledati nekaj takega, kot pa npr našo vlado, ki nas tone vedno globlje in bomo državljani kmalu v naši mali Sloveniji plačevali najemnino državi, če bo šlo tako naprej in bomo prodali vse. Mar ni res, da imajo vsake oči svojega malarja? Vsak gleda na vsako stvar drugače in če se nekateri želimo pogovarjat od Big brotherju, se menda imamo tudi to pravico, ali je tu peščica, ki so takšnega značaja, da tisto kar oni rečejo, drži? Svoboda govora, prosim. In če smem ... bi pokomentirala dogajanje. Sej komur ne paše brati, se lahko mirno zapodi v aktivnosti, ki pametujejo in ne poneumljajo naroda. Tiste, ki gledate, kakšni se vam zdijo kritiki, komentatorji v nedeljski oddaji? Mislim, da so šli s komentarji predaleč. Vseeno je potrebno obdržati neko mejo kulturnega vedenja, sploh pri tistih, ki so kritiki. Sej so pozitivne in negativne kritike na mestu, ampak spet je pa potrebno pazit, kaj nekomu izrečeš, žaljenje pa pač nekak ni na mestu. Trenutna tedenska naloga .. ja všečna. Verjetno bo vnesla malo smeha. Se mi pa zdi, da po TV-ju kažejo preveč dogajanja v spovednici in premalo izvajanja samih nalog. Pa naj se tokrat potrudijo in jo uspešno opravijo. anka

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

16. nov 2010 11:46

Mar ni res, da imajo vsake oči svojega malarja? Vsak gleda na vsako stvar drugače in če se nekateri želimo pogovarjat od Big brotherju, se menda imamo tudi to pravico, ali je tu peščica, ki so takšnega značaja, da tisto kar oni rečejo, drži? Svoboda govora, prosim

 

Natanko tako. In naj potem ta pravica velja tudi za nas, ki imamo o tem drugačno mnenje od tistih, ki take stvari gledajo oziroma se z njimi ukvarjajo in o tem debatirajo.

Saj, na tem forumu smo oboji povedali svoje mnenje, ga utemeljili vsak po svoje in v čem je zdaj problem?

Saj ne živimo pod isto streho, da bi bilo gledanje ali negledanje komu o(ne)mogočeno?

 

Mamamia

mamamia

neznan uporabnik

16. nov 2010 13:04

Ja, hehe..., ne živimo pod isto streho. Mejdun, si predstavljam, če bi bili mi s Kulinarike v Big Brotherju????!!!

Uf, to bi bil šele šou!

 

japaja

vida70  

član od: 13.9.2005

sporočila: 461

16. nov 2010 13:08

Sploh ne vem, zakaj se eni tako pritožujete nad BB in ostalimi resničnostnimi šovi? Meni gre recimo tud blazno na živce, ker imamo na vsakem petem programu fuzbal. Ja pa kaj? Pač preklopim, pa čeprav na BB. Mi je še vedno bolj ok, kot pa gledat recimo fuzbal. Nekomu pa  ni. Ampak zaradi tega ne pravim, da fuzbal poneumlja ljudi. Naj vsak gleda tisto kar mu paše in v čemer uživa. In če je nekdo pripravljen plačat 5€ na mesec, zato da gleda BB, zakaj pa ne? Meni se zdi veliko bolj sporno dajat za cigarete po 2-3€ na par dni (ne vem cene, ker ne kadim). Vmes pa še za kakšen alkohol.

vida70

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

16. nov 2010 15:37

japaja je napisal/a:

Ja, hehe..., ne živimo pod isto streho. Mejdun, si predstavljam, če bi bili mi s Kulinarike v Big Brotherju????!!!

Uf, to bi bil šele šou!

 

japaja

Atina

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

16. nov 2010 16:13

Kopirano iz http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/big-br

Teja nova stanovalka V hišo se je vselila nova tekmovalka, nekdanja udeleženka resničnostnega šova Supermodel Slovenije, 18-letna Teja Stražišar, ki je postala znana po tem, da se je poškodovala med snemanjem. Kot je znano, je med kopanjem v bazenu z zobmi priletela na rob bazena in si odkrušila kar dva prednja zoba.

saša

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

16. nov 2010 17:01

japaja je napisal/a:

Ja, hehe..., ne živimo pod isto streho. Mejdun, si predstavljam, če bi bili mi s Kulinarike v Big Brotherju????!!!

Uf, to bi bil šele šou!

 

japaja

Japaja, tudi svoboda govora mora imet realne okvire, no!   

lp

P.s. Ali mi lahko nekdo (najbolje Spagon) razloži, prosim, kaj je čudno v "...ki je postala znana po tem, da se je poškodovala med snemanjem. Kot je znano, je med kopanjem v bazenu z zobmi priletela na rob bazena in si odkrušila kar dva prednja zoba..." Še dobro, da si jih ni izbila.

cervus

neznan uporabnik

16. nov 2010 17:47

Ma joj no, a sem kej rekla proti svobodi govora? Nič.

Rekla sem, da si predstavljam Kulinarika Sister in da bi bil to šele šou!

Zase mislim, da svobode govora ne bi 100% izkoristila, če bi bilo v špilu tistih 150 jurjev evrov

Takole tukaj pa lohk nakladam kar čem, nihče me ne vidi, nihče me ne sliši..

O zaprtih pod eno streho je pa že nekdo nekaj z naslovom Zaprta vrata napisal. V BB so vrata zaprta, tukaj na Kulinariki pa niso. In se lahko umaknem, kadar hočem.

Če bi bila prisiljena z nekaterimi s teh forumov skupaj stanovati, jesti, se slačiti in oblačiti in grgrati vodo po umivanju zob, zganjati taktiko.... ne vem, no

Gledam BB, pogledam večerne oddaje na TV, kjer je zmontirano, kar je pač zmontirano in se seveda vedno znova spomnim na eno mojih ljubših knjižic z naslovom Vaje v slogu.

Tako, da mene pri vsem tem niti ne zanima, kdo iz BB je kdo v zunanjem življenju, ampak mi je v BB zanimivo in za mojo uporabo tudi dokaj dobrodošlo ugotavljanje sprememb obnašanja in kdaj do sprememb pride, zanimivo mi je tudi to, da sem se pri prvem vtisu fino uštela in da spreminjam mnenje o marskikomu in da tega ne jemljem več tako nezaželjeno.

Pa še nekaj: sem ugotovila da sem ena potencialna razdesetkana oseba, ker sem se do sedaj v določeni situaciji za nekaj trenutkov lahko našla še prav vsakem od sodelujočih.

 

japaja

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

16. nov 2010 18:39

Ravno sem se spomnila, da sem dolgo nazaj v neki knjigi  brala opis pekla, ki je šel približno takole:

Pokojnemu so na onem svetu povedali, da mu zaradi slabih del na zemlji sledi pekel. Pripeljejo ga v udobno večsobno stanovanje, kjer je našel 3 ali 4 stare stanovalce. Vsi so bili čisto prijazni in prijetni. Povedali so mu, da ven iz tega stanovanja ni več poti.  Tip se začudi, da se temu udobju reče pekel. Ampak po daljšem času bivanja je spoznal, da je res v peklu.   

Ne vem, ali se je avtor tiste knjige zgledoval po BB, ali pa je bilo obratno.

Cila

neznan uporabnik

16. nov 2010 19:00

In temu je Sartre rekel: "Pekel, to so ljudje okoli nas."

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti