Pekarna vrhnika, črnuče
Nemaja, verjetno ne bo nobenga problema, čeprav je z avtom "mala malca".
Prideš na Bavarski dvor, na strani proti Bežigradu, počakaš avtobus številka 8 "Gameljne - Brnčičeva". Greš na avtobus, vržeš v predalček pred šoferjem 1 EUR (ali pa si v trafiki kupiš Urbana kartico, jo napolniš za 2 vožnji); poiščeš sedež (ker se boš kar dolgo vozila) in šteješ: Razstavišče, Astra, Stadion, Mercator, AMZS, Smelt, Stožice, Ruski car, Ježica, Sava, Elma, Šlandrova, Obrtna cona, .... potem avtobus prečka ljubljansko obvoznico in takoj za obvoznico prva postaja izstopiš; greš čez cesto in boš videla nekaj nizkih dolgih opečnatih hiš, tam pa že povprašaj kje je Pekarna Vrhnika, Brnčičeva 13.
Želim ti, da jo najdeš.
P.S. - pa še dosti gotovine vzemi s seboj, ker s karticami ne poslujejo.
Pozdravček!
Za info kako se pride do Brnčičeve. Se vsedeš na bavarcu na 8-ico, v smeri proti Črnučam. Na busu bo pisalo 8 Brnčičeva. 13-to postajo greš pa dol, oziroma prvo postajo na Brnčičevi. Vprašaš šoferja, če nisi sigurna. Potem pa previdno čez cesto in v ta veliko halo, belo...Notri je svašta. Za nas pekarice je najbolje Trgovina Pekarne vrhnika in pa čokoladnica Rajska Ptica. Upam, da sem bila v pomoč.
LP Saša
Mir in dobro!Po Brnčičevi vozi MPP št. 8.
http://www.jh-lj.si/upload/lpp/MPP/Linija08
Actobusna psotaja je od trgovine oddaljena morda 100m, je pa to tista, ko pride avtobus čez križišče s cesto, ki pripelje s krožišča Tomačevo. Mislim, da se postaji reče Obrtna cona. Potrebuješ kartico Urbana.
Če koga zanima - od 1.3.2010 v Pekarni Vrhnika na Brnčičevi kot plačilno sredstvo sprejemajo tudi plastičen denar, torej kartice. So me danes spet malo "oskubili".![]()
![]()
![]()
Hvala, Kača... bomo šli pogledat...
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pure testenine z dimljenim lososom

Dušeno rdeče zelje