Slana pita (Salty pie)
Da ne odpiram nove teme, oživljam kar to in vas prosim za pomoč.
Jeseni sem v eni od gostilnic na Bledu pila čaj Ronnefeldt, iz filter vrečke seveda. Bil je izjemno dober, prav nenavadno za čaj v takem pakiranju. Pila sem Classic Darjeeling.
Na spletu nisem našla informacije, če prodajajo čaje te znamke tudi v kateri od čajnic v Sloveniji. Bi bila zelo vesela tega podatka. Seveda je lahko (še bolje) čaj tudi v "razsutem stanju", ne le v filter vrečkah.
Hvala za trud in morebitne koristne informacije, sem prepričana, da jih bo vesel še kdo drug.
Na Googlu sem našla tole:
http://www.planet-lepote.com/forum/viewtopic.ph
Tukaj omenja 'Pegasus' tale čaj in da ga je kupila v trgovini Oxivit, v razsuti obliki.
Trgovino sem našla tule:
Ziherlova ulica 8, 1000 Ljubljana
Boš imela izletek na Trnovo :)
AtinaHvala, Atina, no, izletek ravnoi ne bo, je preblizu, bom šla, ja.
(privlekla skoraj z arhiva)
Skoraj vsak dan si naredim črnega vanilijevega s pol žličke sladkorja in mlekom. Sem jih probala že kar nekaj, ampak boljšega od Twinningsa še nisem našla, čeprav je ta v vrečkah. Ta mi je res božanski. Od nedavnega navdušena še nad rooibosom, običajen ali tudi z vanilijevim okusom, sicer brez dodatkov. Všeč mi je tudi navaden črni čaj - tudi z malo sladkorja in z mlekom. Pa sem in tja zeleni čaj (včasih vsak dan, spet drugič en teden ali dva sploh ne), različni okusi. Pa domače čajne mešanice (nazadnje sprobano sivka + kamilica).
rag_dollKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slana pita (Salty pie)

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami