Panakota z belo čokolado in penino
Kaj bi mi brez ineterneta, kaj ![]()
! Čeprav sem prevajalka za angleški jezik, še nikoli nisem slišala za salad bowl finish
???Na eni od spletnih strani, ki jih je dala LoNa je govora o varnishu, kar je lahko finež, lak, politura.... Sem malo potelefonirala mojim nizozemskim prijateljicam, pa mi nobena ni potrdila, da lahko te modelčke mažeš še s čim drugim, razen z rastlinskim oljem.... Mogoče so res preveč sveži (novi) in jih je potrebno kar nekaj časa namakati v olju??? Pa še ena stvar: v tukajšnjih receptih piše, da jih moraš pomokati z riževo ali krompirjevo moko. Sem preverila zakaj. Zato, ker se ti dve moki ne lepita v razpoke!Na eni od teh spletnih strani pa tudi piše, da jih lahko posipate s slakorjem v prahu. Bi bilo za preveriti! Nekatere niste odstopile od naročila, zato vam kar tukaj napišem, da vam jih osebno prinesem, ko pridem 5.1. v Slo. Lahko me kar na Brniku pričakate
! Ko sem gledala te cene v Ameriki, se mi pa naši tukaj sploh ne zdijo dragi..... lp Nena![]()
Nena-morje
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Panakota z belo čokolado in penino

Začinjene polnjene paprike s feta sirom