Zvezdni janež

Ali ste letos kupile oz. dobile zvezdni janež. Preiskala sem vse trgovine, pa ga nikjer ni dobiti. Sem iz Celja, če ga je katera kupila.

Hvala za pomoč

SABINA

V Ljubljani ga imajo v trgovini Oreh-tržnica Koseze.Boš morala v prestolnico na izlet. Vesna Leben
V mb ga imajo v trgovini Sonce v Vetrinjski ulici. Mamamia mamamia
Jaz sem ga tudi lani iskala kot zmešana, pa ga nisem našla. Letos se bo pa treba tudi podvizati zadosti zgodaj. Lp Dolores
http://www.evergreen.si/index-1.htm Od te firme imajo marsikaj v večjih centrih po Sloveniji. Vesna Leben
Sem jim pisala če pošljejo tudi po povzetju, sporočim, ko dobim odgovor. lp SABINA
So mi sporočili, da je vedno na zalogi in da stane 30g 199,64 sit + stroški poštnine. SABINA
jaz sem ga pred osmimi leti kupila v Maxiju. Od takrat marsikdaj tko naključno pogledam, če ga imajo kje, pa ga še nisem videla. V Maxi se pa ne bom drenala tudi če pridem v LJ ne. Se mi zdi čudno, da ga ne morejo nikjer nabavit niti okoli novega leta. matilda
danes sem ga videla v obiju v lj, med božičnimi okraski...
Na podjetju Kotany, ki zvezdasti janež sicer dobavlja avstrijskim trgovinam, pravijo, da je v SLoveniji premajhno povpraševanje, da bi ga uvažali. lp. Irena
Bina, mislim da bom šla naslednjo nedeljo v Celje, pa če ga dobim v Lj ti ga lahko prinesem in to brez poštnine. Piši mi na ZP. lp Vesna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti