24. nov 2006 16:43
kje se v gorici dobi parfum na litre? matilda
24. nov 2006 16:43
kje se v gorici dobi parfum na litre? matilda
24. nov 2006 16:51
Dobi se ga na Rejčevi ulici, oz. blizu bazena. Je v redu, kar nekaj žensk ga kupuje tam. Tudi stekleničko lahko izbirađ malo, veliko kakor ti pađe - potem pa je tudi cena nekoliko višja. Trgovino so odprli pred kratkim. Terezija Erjavec
24. nov 2006 17:04
Jaz bom letos naredila venček iz posušenih pomaranč. Sem jih ravno tako sama želela posušiti, v pečici ali na radiatorju, pa so mi v cvetličarni to odsvetovali, ker baje da moraš pomaranče posušiti na hitro, v nasprotnem primeru potemnijo. Tako sem šla v Obi in tam kupila posušene pomaranče. carli
24. nov 2006 18:50
Malo sem pozna, pa vseeno - hvala za odgovor, Tamči! LP! Muffsy
24. nov 2006 19:07
Hvala Terezija, bom šla tudi jaz pogledat. matilda
25. nov 2006 6:52
Matilda! Pa še eno mojo idejo za letos ti povem: kupila bom med - domač po 800 sit kozarec. V šempetru prodajajo razne steklenice, kozarce, vazice itd... med bom natočila v enega teh kozarcev, zavezala z rafijo pa še listek pa bo. Vsekakor ceneje kot lani na tržnici. Lep pozdrav Terezija Erjavec
25. nov 2006 7:52
Terezija, če pa na lonček narišeš čebelico, bo sploh krasno darilo. rimljanka
25. nov 2006 7:59
Super ideja, hvala. Terezija Erjavec
25. nov 2006 8:30
Terezija, mi je všeč tvoja ideja, ampak mi imamo med domač in toliko, da naši sorodniki to že zahtevajo, da jim ga damo, tako da kot darilo sploh ne pride v poštev. Smo pa letos naredili tak vršičkov med in pa z rdečo peso, da je malo bolj poseben, v manjših količinah in ni za vsakega. Meni je tudi všeč tista varianta, ko z medom zaliješ suho sadje, pa se ljudem zdi še bolj posebno. Pa še prtiček okrog lončka al pa slikca na kozarček, pa je. matilda
25. nov 2006 9:03
Tvoja ideja mi je všeč, hvala. Lp, Tereza Terezija ErjavecKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Hummus namaz