Vprašanje za jerneja (administratorja)

Hm, komentirati je mogoče vse slike. Kateri brskalnik pa uporabljate? Kaj se zgodi, ko skušate komentirati druge slike? Imate polje za komentiranje ali tega polja ni? In ko napišete komentar in pritisnete tipko RETURN, kaj se zgodi?

Jernej - Administrator

Explorer ... polje za komentar se prikaze samo ko oznacim svoje slike, komentar tudi lahko napisem ampak ko pritisnem return, je videti kot da je oddan, ampak se potem ne prikaze.

Bom poskusila preko Google Chrome pa porocam.

Hvala Jernej

svenska

Problem resen . Preko chrome brskalnika gre vse gladko ... hvala Jernej za namig. 

svenska

Hmmm. Mi zaupaš, kateri Internet Explorer imaš ali vsaj kateri Operacijski sistem Windows? Ker moralo bi delovati povsod.

Jernej - Administrator

Seveda, Internet Explorer 11 za Windows 7

svenska

Hm, imam istega in mi deluje. Poskusi pobrisati začasne datoteke (v nastavitvah poišči delete cache oz. brisanje začasnih datotek), nekaj se ti je narobe naložilo kot kaže pa noče popraviti ;-(

Jernej - Administrator

Živijo Jernej! Zakaj ko kliknem tole:

Dobim tole?

Hm, jaz dobim zadnjo stran teme v forumu. Še kdo?

Jernej - Administrator

Pozdravljen.

Zanima me zakaj se mi vedno prikaže okno za potrditev prijave?

irena

Verjetno so se piškotki kaj "sfižili". V brskalniku izberite med možnostmi, naj pobriše piškotke.

Jernej - Administrator

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti