Kokosovo maslo

ne me hecat. Pa ne bom šla v Krško po kokosovo maslo Ogček. Edino, če mi ga pripelješ na svojem nočnem pohajkovanju . jade
jade v leclercu, mercatorju pa maxiju sem ga že videla, sva ga pred časom kupila v leclercu... p
Jade videla sem ga tudi v Mercatorju v Domžalah in v Zagorju, tako, da mislim, da ga imajo več ali manj vse trgovine od Mercatorja. jana 07
Joj, kokice s kokosovim maslom....mmmmm, mi diši, kot je vlasih dišalo pred kinodvoranami....tisti rdeči vozički.... Lep pozdravček, S.
Ha, ha, ha, Ognjič - hvala, da si potegnila tole temo gor. Sem se iz srca nasmejala Pa še na listek za "fasngo" sem napisala kokosovo maslo (in koruzo za kokice). jankica
http://www.viva.si/clanek.asp?id=2962 Loni Makaroni
dobite ga tudi na www.trgovina.hiskadobrot.com ekološko z certifikatom P. Preseren
Tudi v Mercatorju na Ptuju ga imajo Blagovna znamka Eden. Tudi v Hoferju so ga imeli. božena
Kokosovo maslo sem danes videla v Hoferju. LP! fakin712
V katerem Hoferju? Jaz sem zadnjič spraševala, mislim da na Jesenicah ali pa v Lescah pa so rekli, da velja isto kot za marcipan - samo pred Božičem. Nena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti