Oh te tašče
| Veri je napisal/a: |
| Dam pa mamamii popolnoma prav: mož mora postavit meje, ne ti. Ti pa jih moraš postavit njemu;) Veri |
| Veri je napisal/a: |
| Hehe, tak, ki si jih ne upa, pa pri meni tak ali tak nima kaj počet |
Če sem bila še včeraj snaha, sem danes tašča. Če imamo srečo, se tako svet vrti. Še dvakrat prespimo in bodo vaše snahe pisale o svojih taščah - VAS.
kobra 1Zelo imam rada svojo taščo ,seveda se je včasih "zraven vtaknila"kjer se je meni zdelo ,da ni treba,vendar zdaj ko je zadnji dve leti bolana in veliko v bolnišnici ,to kar pogrešam! Upam in želim da bi že končno ozdravela,pa čeprav bo potem kaj"pokomandirala",ker tako pač je,tašče mislijo da imajo one prav ,snahe ,da imajo one ,jaz pa sem vzela zlato sredino in naredila tako ,da je bilo vedno prav za obe!Ko je bila zdrava ,je pomagala ona meni pri majhnih otrocih,kuhanju kosila ,zdaj pa upam da ji bom lahko vrnila pomoč,da si bo čimprej opomogla po bolezni!Treba je pač strpnosti in prilagajanja ,vendar po dvajsetih letih ugotavljam ,da jo zelo pogrešam ,ko je po več tednov v bolnici in ji bom z veseljem pomagala okrevati kolikor bom le lahko,da bo čimprej zdrava!
lp
marjeta10Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako