član od 20044272 sporočil
Hvala vsem za odgovore! Evo,d a grem po vrsti:
Loni, hvala za link, takele posodice sem ravno zadnjič kupila, no, upam, da bojo res tako dobro tesnile! Sem se odločila, da bom delala slepe probe in jih bom nosila na začetku polne vode, pa da vidimo, če res nič ne curi, potem gre not še kaj drugega:)
fakin, kozarec za vlaganje sem že probala, pa imam to smolo,da se mi pokrovček vedno mičkeno odvije in potem pušča, se sicer ne razlije po celem nahrbtniku, ampak vseeno. Malo rajši bi sicer nosila plastiko, ker je lažja, pa če me kdo zelo grdo izsili, se ne razleti na koščke...
Lidka, posodico v vrečki sem tudi že prakticirala, ampak me vseeno moti, če se razlije, ker je packarija, pa v službi je to malo bolj zoprno kot doma... Pa potem tudi vse vrečke ne tesnijo najboljše, vsaj tam ne, kjer imajo lukno,...pa smo spet tam... Pa skoz tiste vrečke sem pa tja:) Potem mam knjige v eni vrečki, da se ne umažejo, pa posodico v eni vrečki, pa jabolka v drugi vrečki,... Ja, saj vem, da veliko pojem:)
oliva, to je pa fajn ideja - moram sprobat! Do zdaj sem nosila samo tiste od kefirja, ampak kot sem napisala, če ležijo, potem malo včasih spustijo tudi v okolico... Ker nosim tudi knjige in članke in tako, si pa tega ne morem privoščit:) Ampak olitrske plastenke vode! To bi pa skoraj moralo it! Moram najt kake take, ki niso narebrene, da jih bom lahko dobro očistila. Korenček pa itak narežem, ker med poizkusi v službi tudi ne morem celega naenkrat v usta zbasat:) Sicer ga pa kar surovega nosim v službo, samo da ta ni problem, ker ga lahko butaš, stiskaš, nalagaš nanj,... pa ostane v redu:) Ga mam zelo rada surovega in me že vsi v službi zafrkavajo s tem... Oče pa itak pravi, da sem zajc in da mi bojo ušesa zrasla:)
Hehe, mamamia, tega se pa ne bi spomnila, da bi juho v dveh posodicah nosila - če nič drugega ne bo šlo, probam še to, sicer pa rajši v eni, ker mam že tako več kot preveč vsega za sem in tja nosit...
Veri