Bar2 - za tiste ki ga gledamo

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

16. okt 2006 19:06

Ne gledam Bara, vendar (skoraj) vse vem. Zahvaljujoč vam. Imam eno načelno vprašanje, ki se mi zastavlja večkrat, prav zagotovo pa pri vsakih volitvah. Namreč gender issue. 3 so izpadli, vse tri ženske. Ljudje imajo rajši moške. Presenetljivo je to, da se niti ženske medsebojno ne podpirajo. Ni solidarnosti, zgolj fovšija ali kaj?! Ne vem. Na volitvah je zelo podobno. Večinoma so izvoljeni moški. Naj še tako uzakonijo ženske kvote, ne pomaga, izvoljeni bodo moški. Pri volitvah vedno pridem do zaključka, da je glavnina volivcev v srednjih letih in starejših in ta populacija ja patriarhalno vzgojena. Ciljna publika Bara je mlajša in tu bi človek pričakoval večjo enakopravnost. Pa se motim. A so znani podatki od prejšnjega Bara, kateri spol pošiljateljev SMS prevladuje? Vsakega komentarja na moja razmišljanja bom zelo vesela. mimika Sporočilo je spremenil(a) mimika dne 16. okt 2006 19:08:35

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

16. okt 2006 19:28

Mimika, po moje veliko več punc spremlja bar... in glasuje. Druge logike najbrž ni. Jaz sem tudi bolj občasna gledalaka (zardai vas na kulinariki - lani nisem videla niti ene oddaje, letos ste me pa "sfirbcale")...ampak ene par fantov je pa res totalno brezveznih. Na primer Žiga, pa Jernej, za Tamaro pa je škoda vsake besede. Glupa kot noč. jasna

Scorpy  

član od: 3.2.2006

sporočila: 335

16. okt 2006 19:29

jaaa.. ženske pač rade gledamo moške :DD ma ne, resno, to je že psihološko vprašanje. kaj velik se na to ne spoznam, tudi bara ne gledam veliko. sem pa mnenja, da lahko več ženskam kot moškim pripišemo zavist, celo zlobo. Tako, da: ženske, ki glasujejo koga izločiti verjetno žene tudi nevoščljivost ali kakšni podobni občutki (mnogo žensk bo lažje prenašalo moškega, ki je tečen, kot žensko, ki je tečna ali antipatična, to je čist logično) - tu imam v mislih Katjo (ki je sicer ne poznam, samo meni je pač že na videz antipatična, pa kaj čmo). Moški pa mogoče bolj gledajo ostale moške kot vzornike in glasujejo za tistega, kao "kolega, ti si car", ne moremo pustit, da te ena babnica premaga... Moški so veliko bolj odprti do drugih moških kot ženske do ostalih žensk. No tok po moji kmečki logiki:) Glede volitev in splošnega "vladanja" moških na položajih: stvari se spreminjajo, mimika, leta in leta smo rabili, da so ženske sploh lahko volile... počasi gre na bolje, ne moremo pa pričakovat, da bo iz danes na jutri slika čisto drugačna.. (even Rome wasn"t built in a day;) Scorpy Sporočilo je spremenil(a) Scorpy dne 16. okt 2006 19:31:43

vanya  

član od: 28.3.2006

sporočila: 326

16. okt 2006 19:40

Mimika jz sem že lani podobno razmišljala. Pa sem malo upala, da bo mogoče pa le sara nekako premagala oba fanta. Sam pol se mi je pa tud ona zamerla, tak, da... Mam pa teorijo o tem: po mojem tu največ prispevajo kake najstnice, ki so zatrapane v svoje favorite pa pol kličejo pa sploh ne študirajo kulk dnarja notr pustijo. Mi je pa ful blesavo, da še iz njihove spletne strani ne moreš kej pametnega izvedit, ker za vse rabiš kartico. Oddajo sem pa itak samo 2 krat gledala, ker so tud same reklame. Tak, da tiste, ki ste si nabavle kartico, če bi ble tuk prijazne pa mal povedale kar mi ne vidimo. Pa še to, a mi lahko kdo pove, če je kaka frizerka med puncami v baru? Sprašujem zato, ker sem enkrat gledala pa je en fant reku neki o tem, da je en frizerko poseksu al da jo je hotu pol pa da jo je še en drug? Kak je tole zmedeno napisano, sam res sem sam tisti izsek vidla pa nimam pojma kdo je bil. Punce še vem kira je kira, fante pa sploh ne ločim med sabo. vanya

jasna1  

16. okt 2006 19:41

Scorpy, ampak rodit pa nikoli ne bodo mogli, torej smo zmagovalke, a ne?! jasna

jasna1  

16. okt 2006 19:42

Vanya, ta frizerka je bila gostja Bara, kaj več pa ne vem. jasna

vanya  

član od: 28.3.2006

sporočila: 326

16. okt 2006 20:01

Sem mislila, da je to katera od punc ( tamara al pa katja). Kak grdo, da izpadeš takle na tv, še posebej na taki oddaji, ki jo gleda prav gotovo pol Slovenije! vanya

Scorpy  

16. okt 2006 20:28

jp, we win ohhh... le kaj bi ta svet brez nas, žensk?! :))) Scorpy

Scorpy  

16. okt 2006 20:31

zaboga, pa sploh namenoma nisem hotla sodelovat v tej debati o Baru, ker mi je vse skupi tok brezveze in pod nivojem :))) haha, pa te kr potegne, da pol komentiraš, pa čeprav sem gledala samo eno oddajo, ob nedeljah pa le pogledam na internetu kdo je izpadel :) mimogrede, o Tini se sploh ne govori veliko.. tiha voda bregove dere, mogoče bo pa na koncu le zmagala ženska.. Scorpy

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

16. okt 2006 20:46

Scorpy, a ni hudo, ko te nekaj potegne, pa sploh nočeš . Meni je tudi Tina sumljiva in zna zmagat. Po eni strani, ker se mi zdi, da ji gre vse kot po maslu (vodenje zadnjega eventa je bilo baje zelo pozitivno), pa še med starejšimi je, mogoče celo najstarejša? Velikokrat, ko jo pokaže se mi zdi, da ona modro molči, medtem, ko drugi delajo norca iz sebe. Lp, Asja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti