član od 20023690 sporočil
Sam ga je že dostikrat prej buckala, veš...??? Je fant pač vzkipljiv. Pa mlad, pa... Ampak pove, kje so njegove meje. In če je šla Špela in jena mama s predrznostjo čez... ( Res mu ne bi bilo treba tako reagirat, ampak jaz nisem on).
Mislim, jaz z druge strani gledam. In ne zagovarjam nekaterih noter, ki se smilijo sami sebi, pa jokcajo, pa... ( In Špela je letela k Tini in Gregatu... Uh, ima jajca tale Špelca...). Ne vemo, kaj se bo razvilo iz tega, ampak s sabo je še dva potegnila. Jaz pravim tako, če si v zosu, potem sam splavaj iz njega.
Vegetarianka, Petra je pa tudi tok provocirala, da je bilo kar hudo. In dvomim, da kdo tudi izven Bara ne bi znorel nanjo. Kakorkoli že. ( Če si zunaj, se lažje umakneš, tukaj pa si primoran prenašat marsikaj...) Pa nič ne zagovarjam hudih besed. Nekaj je pa sleng in pogovor mladih. Tudi jaz še nisem tok zlo stara, da ne bi vedela, da se je v naših krogih tudi kaj takega govorilo. Pa še kaj gršega... ( Zato mi to ni tok zlo šokantno...).
Kaj se pa z Bojano dogaja? Se mi zdi, da se tudi ona ne more več zadrževat in se je začel kazati njen pravi obrazek, ki ni tako lep, kot ga kaže, a?
Lepe praznike vsem... Bom zvečer vse na netu pregledala, pa potem kaj javim...