Hofer
Redni nakupi: hrana za mačke
- pesek za mačke
- sladoled (sendviči)
- naravna in mineralna voda
- sokovi (jagoda mix, pomarančna, jabolčni...)
- pivo
- tekoče milo za roke
- rdeče vino (v taki lepi bučki)
- wc papir (ta rumeni)
- papirnate brisače
- čokoladno mleko, jogurti (za malico v službi)
Pa verjento še veliko stvari, ki se jih sedaj ne spomnim...Smo že prej veliko kupovali v Hoferju sirec v Avstriji.
Bojanca
| Marna je napisal/a: |
|
Začetnica - od kod pa si, da se voziš tam mimo? Jaz grem ponavadi namenoma po stari cesti zaradi Hoferja, sicer se vozim po obvoznici. |
| ZAČETNICA je napisal/a: | ||
|
Jaz pa najraje tam kupim:
-narezek Premium (tistega z olivami) -mi je všeč, ker je salama že narezana in tri različne vrste
-sadni tekoči jogurt
-tunino solato
-dostikrat vzamem tudi čokoladne kekse (v modri škatli) ali pa "Hoferjev Twix
jih je 7x2kom v paketu
-žemljice ali kajzarice
-belo olje
-sadje, zelenjavo -glede na ponudbo
-pivo (zelo dobro)
-široke rezance (ko jih nimam časa doma delat) tiste, ki so malo narezljani ob straneh
-fižol v konzervi
-listnato testo sem kupila samo 2x, tako da nisem čisto zadovoljna z njim (delala sem slane prigrizke, poskusiti jih moram še na kremšnitah, takrat bom vedela, če je o.k.)
-vrečke za smeti o.k.
V bistvu marsikaj, kar se mi zdi po ceni in kvaliteti bolj ugodno od ostalih ponudnikov...
Do zdaj še nisem imela problemov.
Edino s tabletami za pomivalni stroj nisem bila čisto zadovoljna (sem jih dajala duplo, da sem prišla do pravega učinka).
Na splošno je pa tako, da glede na to, da so pri nas trgovski centri tako na kupu, si ponavadi pogledam kakšne akcije imajo in se potem pač po potrebi tudi ustavljam pri različnih ponudnikih...
| gianja je napisal/a: |
| Pralni praški so super. Nekje na netu je bila objavljena raziskava o pralnih praških. Med njimi tudi Ariel, Persil in še ostali, pa je zmagal Tandil od Hoferja. Nisem mogla verjeti. Moja mami ga uporablja pa pravi da je zakon. gianja |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pirini svaljki s pršutom

Suši z zelenjavnimi polpeti