Hofer
Meni je bilo najbolj všeč, ko sem na njihovi strani včeraj prebrala, da kot prodajalce zaposljujejo samo kader z odličnimi ocenami ob zaključku šolanja. Poglejte, res piše.
Samo še nekaj: od nikogar se ne sme zahtevati, da v vlogi ( ne prošnji) za zaposlitev navede svoje zdravstveno stanje, ker je to stvar zdravnika, ki izda spričevalo za delo. Nujno pa je treba navesti kakršnokoli invalidnost, če je ugotovljena s pravnomočnim sklepom in druge zdravstvene posebnosti, če te vplivajo na sposobnost za delo. Drugače se lahko šteje, da je delavec zamolčal podatke ( kaj pa medicina dela), kar je lahko razlog za prenehanje pogodbe proti volji delavca. No, prepričana sem, da bi to morala biti znano v preiskusni dobi.
F r i n aFrina, pa to si opazila, da iščejo prodajalke in prodajalce, ter prodajalce in prodajalke v Ljubljani.
Za prve nudijo plačo nekaj pod 500€bruto plus dodatek - stimulacijo, za druge pa nekaj pod 600€ bruto + stimulacija.
V mojem kraju je Hofer odprt dobri dve leti in v tem času se je zamenjalo še pa še prodajalcev in ne vem koliko poslovodij, zanima me kako je s tem po ostalih krajih. Zdi se mi, da zadeve nikakor ne štimajo, če se v relativno kratkem času zamenja toliko delavne sile.....
Je pa sedaj nastal hec, ko v Postojni gradijo nov mercatorjev poslovni center - starega so porušili - in da stranke ne bi bile preveč prikrajšane za nakupovalne užitke, jih trikrat dnevno brezplačno vozijo v mercatorjev center v Cerknico in glej ga zlomka: veliko stranka namesto k mercatorju zavije v hofer - za crknit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rogljič Croque Madame

Jaffa torta