MARATONEC JANEZ
Micka si je privoščila skok čez plot z Janezom.
Ko sta nekega dne seksala,slišita avto,ki se ustavi na dvorišču.Micka plane iz postelje,pogleda na dvorišče in vzklikne:"Moj Bog,moj mož se je prej vrnil s potovanja.Janez,takoj skoči skozi okno na cesto in izgini!"
Janez pogleda skozi okno in odvrne:"Ne morem,Micka.Saj vidiš,da dežuje!"Micka se obupano zgrabi za glavo in krikne:"Janez,če naju mož zasači,naju bo oba ubil."
Janez torej plane iz postelje,pograbi svojo obleko,skoči skozi okno na cesto in se znajde v skupini maratoncev,ki prav tisti hip tečejo mimo Mickine hiše.Da bi zabrisal sledi za seboj,se jim Janez pridruži.
Čez nekaj časa se Janezu med tekom približa prvi maratonec in vpraša:"Kolega,ali tečeš maraton vedno nag?"
Janez:"Vedno.Tako prijetno je čutiti pihljanje vetra,ko sem nag,in tako bolje čutim povezavo z naravo.
Čez nekaj časa se Janezu med tekom približa drugi maratonec in vpraša:"Kolega,ali tečeš maraton vedno z obleko pod pazduho?"
Janez:"Vedno.Tako praktično je imeti obleko pri sebi.Ko pritečem na cilj,se lahko takoj oblečem,usedem v avto in odpeljem domov."
Čez nekaj časa se Janezu med tekom približa tretji maratonec in vpraša:"Kolega,ali tečeš maraton vedno s kondomom na tiču?"
Janez:"Ne vedno.Samo,če dežuje."
andreja m