Malo za hec

turistični vodič kaže turistom kamnine ( geološke plasti ) in pravi: - tile kamni so stari petsto milijonov in tri leta. OK, pač so tako stari, vsi so tiho, pa se en vseen oglasi: - kako pa vi to tako natančno veste? vodič pa odgovori: - en, ki ve, mi je pred tremi leti povedal, da so stari petsto milijonov let. ežoj
V porodnišnici se pogovarjata dva novorojenčka. Fantek pogleda punčko in ji ponosno reče: "Fantek sem." "Kako pa to veš?" vpraša punčka in fantek odvrne: "Počakajva, da gre sestra ven, pa ti bom pokazal." Ko sestra odide, potegne fantek odejico stran, pomoli nožice v zrak in pravi: "Poglej, modre nogavičke." Lep dan in veliko se smejte
TALE JE DOBER (pa še zapomniti si ga ni težko ) Janezek: Mami, mami zakaj ima oči tako malo las? Mami: Zato ker veliko razmišlja! Janezek: Zakaj jih imaš pa ti potem tako veliko? Mami: Tiho bodi pa jej! Lep dan in veliko se smejte
Saška (pa ne Lenderova ) je imela majhne prsi, zato je šla k doktorju Novaku po nasvet, kako naj si jih poveča. Svetoval ji je: "Vsako jutro po prhanju podrgnite svoji bradavički in recite: "Tingeltangel moje broške, jaz bi rada večje joške."" Saška je nekaj mesecev masirala svoje prsi in zadeva je resnično začela delovati. Zrasle so ji čudovite prsi. Nekega dne pa je prepozno vstala in se je šele na avtobusu spomnila na jutranji obred. Ker ni hotela izgubiti svojih čudovitih prsi, je obred opravila kar sredi avtobusa in rekla: "Tingeltangel moje broške, jaz bi rada večje joške." Fant, ki je sedel v bližini, se ji je nasmehnil in jo vprašal: "Ali morda hodite k doktorju Novaku?" "Kako pa veste?", pravi Saška. Fant ji odgovori: "Tika taka moja ur"ca, jaz bi rabu vec"ga k...." Lep dan in veliko se smejte
Gresta blondinka in rjavolaska mimo enga travnika in zagledata drugo blondinko kako sredi travnika sedi v čolnu in vesla. Pa prav rjavolaska: "Glej jo kaj dela. Joj, kok je neumna." In ji blondinka odgovori: "Ja res. Ma če bi znala plavat bi odplavala do nje in bi jo tko počla..." Lep dan in veliko se smejte
Psihiater je vodil skupinsko terapijo treh mladih očkov in njihovih majhnih otrok. "Vsi imate svoje odvisnosti!", jim pravi. "Vi ste obsedeni s hrano", reče prvemu, "ker ste svoji hčerki dali ime Jagoda". "Vi ste obsedeni z denarjem", pravi drugemu, "ker ste svoji hčerki dali ime Marka". Ko to sliši tretji očka, vstane, prime sinčka za roko in reče: "Pejt Joško, greva domov!" Lep dan in veliko se smejte
Še ena o policajih... Se porsche pelje po cesti in kar naenkrat zagleda ob cesti ustavljenega fička, ki se je pokvaril. Ustavi in voznik fička ga prosi, če bi ga lahko odvlekel do bližnjega mehanika. Voznik porscheja pravi da ni problema, vozniku fička pa pojasni, da mora v primeru, da bo šel prehitro začet trobit. In tako se odpeljeta. Sredi poti pa zravn pridirka mercedes in s porschejem začneta dirkat. Seveda je šlo za tistega v fičotu prehitro in je začel trobit. Vse to pa je videl en policaj in je nato poročal komandirju: "Ne boste verjeli kaj sem danes videl! Po cesti sta dirkala porsche in mercedes, za njima je pa en fičo trobu k zmešan ker ju je hotu prehitet..." Lep dan in veliko se smejte
Ob deželni cesti v okraju Spodnje Lašče pod Rovtami je pastir pasel ovce. Tovarniško nov Jeep Grand Cherokee pred njim divje ustavi. Šofer,mladenič oblečen v Brioni obleko, Cerrutti čevlje, z Ray Ban očali, Omega švicarsko uro in BHS (Bussiness High School) kravato skoči iz vozila in vpraša pastirja: "Mi daš eno ovco, če uganem, koliko jih imaš v tropu?" Pastir pogleda mladeniča, nato pa na gomazeči trop pasočih se ovac in reče: "Rajtam, da!" Mladenič vozilo parkira ob cesti, priključi note-book ter brezžični modem,skenira pašnik preko satelita in GPS-ja (Global Position System),odpre bazo podatkov in 60 Excel tabel, polnih algoritmov, nato pa sprinta 150 strani dolgo poročilo na high-tec mini tiskalniku. Obrne se k pastirju in reče: "Tukaj imaš natanko 1.586 ovac." Pastir odgovori: "Recimo, da imaš prav. Vzemi ovco." Mladenič vzame eno izmed živali in jo da zadaj v vozilo. Ko se pripravi, da bi odpeljal, ga pastir pogleda in vpraša: "No, ali mi vrneš to kar si vzel, če uganem tvoj poklic?" Mladenič odvrne: Seveda! Pastir na hitro reče: "Ti si svetovalec v slovenski vladi." "Natanko tako! Kako pa veš?" vpraša mladenič. "Zelo enostavno", odgovori pastir. "Prvič! Prišel si nepovabljen. Drugič! Izračunal si mi nekaj, kar že tako vem. Tretjič! O mojem delu ne veš ničesar in si zato močno želim, da mi vrneš mojega psa!" Lep dan in veliko se smejte
Nek moški se pridruži nudistični koloniji,se prvi dan sleče in se sprehodi po kampu.Sreča krasno blondinko in hočeš nočeš,se mu dvigne. Ženska opazi erekcijo in ga vpraša:Si me klical? Moški odgovori:Ne,zakaj vprašaš? Ženska odgovori:Tu obstaja pravilo,da če moški dobi erekcijo,pomeni,da me je klical. Ženska leže in dovoli moškemu da jo poseksa. Tip nadaljuje z ogledom kampa in konča v savni.Sede in pošteno prdne. Velik dlakav moški se prikotali do njega in ga vpraša:Si me klical? Moški odgovori da ga ni potreboval.. Tu veljajo pravila da če prdneš,pomeni,da si me klical,odgovori velikan. Moškega obrne in ga pošteno nategne. Novopečeni nudist se privleče do recepcije in zakriči:Dajte mi tistih 100.000 nazaj.Mene več ne boste videli. Toda gospod,je začudena receptorka.Ali vam naš kamp ni všeč? Poslušaj mladenka,se razburi možak.Star sem 68 let. Dvigne se mi enkrat na mesec,prdnem pa 15 krat na dan.Jaz hočem domov. ZOHA
Gorenjec pravi ženi: »Obleci si plašč, jaz grem v gostilno!« »O! A me boš peljal na kozarček?« »Ne bodi no trapasta. Samo peč sem ugasnil!« Lep dan in veliko se smejte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti