Malo za hec

Deček je dobil kolo ( to je bilo še pred časi, ko je bilo kolo vredno) in mu reče mamica, da se lahko vozi okoli hiše, samo naj ne gre ven na pločnik. Deček se vozi okoli hiše .. se vozi ... po mu je že dolgčas pa gre mal ven na pločnik. Tam mu židje ukradejo kolo in deček se gre zjokat mamici. Potem dobi drugo kolo in mu mama reče da naj tokrat ne gre ven na pločnik, ker mu bodo že spet ukradli kolo. Deček se vozi okoli hiše ... vozi .. in vozi ... pa mu je dolgčas pa gre ven... in mu že spet židje ukradejo kolo. Deček teče spet k mamici se zjokat, ker so mu židje ukradli kolo, mamica pa mu odvrne: "Jim boš že vrnil, Adolf ... " Lep dan in veliko se smejte
Starejši zakonski par se dolgočasi, pa predlaga mož ženi: "Obujam spomine na leta, ko sva bila še mlada. Dajva igrajva se kot nekoč! Jaz bom šel na ulico in se usedel na tisti zid, ti pa zvečer pridi na zmenek. Mož se je popoldan odpravil v mesto in se usedel na zid kot v mladih časih. Čakal je, prisel je večer, za njim noč in koncno jutro, toda žene ni dočakal. Jezen je odšel domov in okregal ženo: "Zakaj nisi prišla na zmenek?" Žena odgovori: "Ker me mama ni pustila." Lep dan in veliko se smejte
en o blondinki zakaj blondinka svojemu otroku dva tedna ne zamenja plenic ? odgovor:ker na paketu plenic piše do 10 kg. sarazeleznikar
Pride enkrat mož(zagrizen gasilec) domov iz gasilskih vaj ves našpičen in pravi:žena od danes naprej,bo pa pri nas tako kot bom jaz rekel.Ko rečem ena se hitro slečeš,ko rečem dva letiš v spalnico na posteljo in ko rečem tri,jaz rinem.No in tako vse do drugega dne čisto mir,ko zvečer mož zavpije ENA,žena res se sleče,DVA,leti v posteljo,TRI in prileti mož,ko akcija že nekaj časa traja,pa zavpije žena-ŠTIRI;ŠTIRI,pa mož ves začuden,saj tega se pa nisva zmenila,žena pa-o,pa sva :cev podaljšat,pa pritisk povečat!!! andreja č.
Rožanec, cel dan bom dobre volje. Lp Dolores
Zaradi katerega vica pa Dolores? Lep dan in veliko se smejte
Rožanec, cel komplet mi je všeč, najbolj pa deklice v jezeru. Sem si sprintala vse, ker zapomnim si jih itak ne. Lp Dolores
http://video.google.com/videoplay?docid=1627245875924 pa še malce smeha v kratkem filmčku:) p, m
Pride Bosanec v Črno goro in reče Vladiki: "Jel, Vladiko, jel mogu da odnesem kamenja?" Vladika pravi: "Nosi, samo ti nosi." In odnese par kamnov. Pride Bosanec drugič s kamionom. Spet reče Vladiki: "Jel, Vladiko, jel mogu da odnesem još kamenja?" In Vladika spet: "Ma samo ti nosi, čovječe." In Bosanec odpelje poln kamion. Medtem pa se zbere gruča vaščanov, ki nezadovljno mrmrajo. Pride eden izmed njih do Vladike in reče: "Jel, Vladiko, što dopuštaš da nam Bosanci odnose kamenje?" Pravi Vladika: "Ma neka nose, dovoljno ga je." Gre vaščan nazaj in se posvetuje z ostalimi. Pride zopet do Vladike: "Dobro Vladika. Al ako se pojavi zemlja, ti češ je obradživati!" Hodi Slovenec po Črni Gori in sreča Črnogorca, ki leži pod slivo in ga vpraša: "Šta radiš ovde?" Ta mu odgovori: "Pa berem šljive?" Slovenec se začudi in odide. Drugi dan gre spet mimo in ga vpraša: "Šta radiš ovde?" Ta mu spet odgovori: "Pa berem šljive!" Slovenec se spet začudi in odide. Drugi dan ga zopet sreča in vpraša isto. Črnogorec mu spet isto odgovori. Slovenec se razjezi in reče: "Pa kako bereš šljive kad samo ležiš tu!" Črnogorec mu odvrne: "Pa lepo, kad zaduva vetar šljive padnu dole i ja ih pokupim!" Slovenec vpraša: "A šta ako ne zaduva vetar?" Črnogorec: "A jebiga ... slaba ljetina!"
Blondinka hodi po cesti in se ustavi pri obcestni luči. Na drogu je letak, na katerem piše, da nekdo oddaja stanovanje. Blondinka potrka na drog, čaka, čaka, pa nič. Mimo pride policaj in jo vpraša: - Kaj pa počnete? - Tukaj piše, da oddajajo stanovanje. Trkam pa se nobeden ne oglasi. Policaj pogleda navzdor, pa pravi: - To je pa res čudno. Kaže, da so doma, saj imajo prižgano luč!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti