član od 200415860 sporočil
Hm, menda sem edina, ki nimam nič proti fritezi, je pa ne uporabljam iz drugega razloga: ne ljubi se mi ukvarjat z rabljneim oljem. Res da v časih, ko sem kupovala prve, še ni bilo takšnih, da bi se lahko prale v pomivalnem stroju, a dokler so te prišle, je mene veselje minilo. Pa šen razlog je bil: večinoma se pri nas kuha za šest do osem oziroma deset ljudi ljudi - potrebovali bi torej industrijsko fritezo, da bi vsi naenkrat papcali dunajskega in pomfriteka...
O zdravi prehrani, predvsem maščobah, ki so me pred letom dni skoraj povsem razsule, sem se veliko naučila v tem času in se temu primerno hranim. A se že veselim dneva, ko bom pojedla pohano kurje bedro...čeprav vem, da bom potem ves teden morala odštevati maščobe pri drugi hrani, in tako do konca življenja.
Torej, t-baby, samo hrabro s tvojo fritezo, če smo z osnovne teme o znamki friteze malo zašle pa si misli, da je vsako slabo za nekaj dobro. Navsezadnje, glede na to, s čem vse se ukvarjaš, boš vse kalorije tudi sproti "pokurila"....Mamamia
mamamia