Meni so zagotovili, da ne zna samo pečt, program 1 je bil podaljšana peka, ostale smo pogledali, sprobali pa res ne, ker sem se ustrašila, da ne bo v redu in ker je bilo darilo, smo ga rajši hitro nesli nazaj, da ne bi bilo kaj narobe in predno sem ga nesla nazaj, sem spraševala tu, pa ni bilo nobenega odgovora...
Reca, prosim, mi lahko malo razložiš, kaj in kako se da v kenwoodu, vem, da se nad njim ni nihče pritoževal, zato sem tudi izbrala tega. Če bi bil moj, ne bi bilo problema, bi že naštudirala, ampak očetu se pa ne bo dalo s tem zafrkavat in mu moram vnaprej povedat, kako pa kaj, sicer ga ne bo veliko uporabljal... Knjižico sem seveda vrnila z aparatom vred, prej je pa tudi ne moreš pogledat, tako da se zdaj ne morem od kod naučit. Vse kuhinjske aparate veselo uporabljam, ampak to je pa bolj delikatno, ker je darilo in se ne morem naučit s prakso, ker ne živimo skupaj, mu bi pa rada pokazala, kako kaj naredi, da ga bo uporabljal. Ali lahko tudi premalo pečen kruh pečeš naprej po tem programu 8? Hvala za odgovore!
Veri

Bruschette s paradižnikom in kumarami