Aparat za peko kruha

Pozdrav!

Od prijateljice smo dobili Matrixov kruhopek apk 129b, ker ji je le stal v kleti. Nima pa priloženih navodil. A mi jih lahko kdo poskenira, ker jih na spletu ne uspem najti?

Lp, Gregor

kluni - one life, live it

Pozdravček

Za sprobo sem dobila kruhomat CLATRONIC BBA 2594, ker navodila niso bila priložena in jih prijateljica ne najde, me zanima, če ima kdo od vas slovenska navodila? 

Lep pozdrav, NZJK

NZJK08

Jaz sem pa med selitvijo zgubila navodila za aparat Bomann CB 594. Ker sem o uporabi večji del pozabila, bi jih nujno potrebovala v slovenščini. V družini se nam je pojavila ostra dieta in bi radi spet pekli kruh v aparatu.

Za odgovore se vam zahvaljujem Meta

metaj

Moja izkušnja z aparati:

Prvi aparat je pričel greti, čim sem ga vključila in to kar precej močno. Kruh iz njega je bil spodaj zbit, zgoraj luknjast in suh. Nisem več pekla v njem, služil mi je le za gnetenje.

Aparat, ki ga imam sedaj,  prične z gretjem šele, ko pride na vrsto faza vzhajanja. Kruh je enakomerno vzhajan in pečen, prijetnega okusa in brez težav lahko uporabljam sveži kvas.  Tekočin tudi pri tem predhodno ne ogrevam.

Cila
Ima morda kdo navodila za aparat za peko kruha BIVA BAPK 1350? Lepo prosim, če me kontaktira na ZS. V.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti