Kavna torta (Coffee cake )
Pečem vedno iz pol gk moke, običajno kupim v lidlnu in dodam 350 ml vode. Če delaš sam, pa malo pobrskaj nazaj, je kar nekaj dobrih receptov na tej strani.
Meni se vsi kruhi dobro spečejo na programu 2 - hitri program, dolg 1h 58 minut.
Program 7 je samo za vzhajanje, program 8 samo za pečenje, 9 je za kuhanje marmelade. Za druge ti napišem, če te zanima.
Lijana
Ups, sem se prenaglila, imam BBA 2865, tale tvoj je glede na nižjo številko verjetno starejši in ima drugačne programe. Mogoče ga vseeno kdo še ima in ti bo pomagal z navodili. Drugače pa malo poizkusi, sam lahko pogledaš, kako dolgi so programi in po času sklepaš, za kaj bi bili.
LijanaTerakota,
mislim, da ga ni kruhomata, iz katerega bi dobila lepo štruco
.
Tudi mene moti oblika kruha, zato večkrat testo zamesi in vzhaja kruhomat, nato ga vzamem iz posode, oblikujem štruco, hlebec, žemljice itd, potem pa ga spečem v pečici. Mislim, da je to edina varianta...
jasnaTudi jaz ravnam tako kot jasna1 in smo izjemno zadovoljni - kruhomat zamesi in vzhaja, potem pa oblikujem po svoje in spečem v pečici. Prejšnji kruhomat je bil znamke PIF in kupljen v Hoferju za cca 60€. Po treh letih in pol je prepuščala posoda in ker bi morala za novo posodo odšteti skoraj 30€, sem raje nabavila nov kruhomat od Severina, ki je bil v Šparu znižan iz cca 70€ na 35E.
Po cca enem mesecu lahko rečem samo, da sem zelo zadovoljna s tem, kako opravlja svoje delo
.
Ravno danes zjutraj sem med zajtrkom prelistala reklamni letak enega izmed trgovcev in sem kar gledala, ker nisem vedela ali vidim prav ali ne - 1 kg kruha z dodanimi semeni stane 3,86€![]()
.
Lep dan vsem skupaj
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kavna torta (Coffee cake )

Dušeno rdeče zelje