Zanima me ali katera ve kako oz. koliko se plača za likanje perila, če nekoga najameš?
alexis
Zanima me ali katera ve kako oz. koliko se plača za likanje perila, če nekoga najameš?
alexis
| Janja je napisal/a: |
| Živim na obali in plačujem 1.200 SIT za likanje. Dobi se tudi za 1.000 SIT na uro. Čiščenje in pospravljanje pa prav tako jurja. Seveda vse na črno - keš na roko! Janja |
| Kyara je napisal/a: |
| Tudi jaz sem plačala eni gospe, da mi je zlikala, kajti bila sem bolana in še stanovanje smo prenavljali, tako da ni bilo niti prostora niti energije za likanje pa se je nabralo toliko, da smo imeli omare prazne. Pa sem poklicala to gospo in sem ji morala perilo odpeljati na dom, ker nima avta. Lepo mi je zlikala, zložila v moji 2 košari in v njeni 2, rekla da je likala 4 ure in sem plačala 6000 sit.
Ona je rekla, da rada lika in si k penziji še kakšen dodatek tako zasluži. Halo! Kaj pa elektrika?. Ker mojega perila je bilo res ogromno. Doma imam enega, ki mora nositi službene srajce, doma seveda majce, na motor pa še kaj, potem imam 2 športinka , šolarja in študenta in še moja malenkost, ki tudi ne more zmečkana v službo.
Joj, že spet preveč čvekam. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Peresniki po bolonjsko