Se gremo igrat?

Zakaj se mi zdi, da ob kosilu knapovskega plejboja odmeva tale pesem:

http://www.youtube.com/watch?v=lAnp7oA20n8

tulka

Veeeem, kaj to je, haha!!!! Najstarejše ohranjeno dansko mesto, ki je imelo pred enim letom in 25. dnevi 8188 prebivalcev, aha, haha!!!!

lp

cervus

Elaphus, kaj je s  tabo?????

rimljanka

Res je, Elaphus!!! Sem bila tam pred dvemi leti, se mi zdi. Cortkano še pa še!

Zdaj pa prosim še z malo začetnico napiši, da lahko zaplavamo dalje (si me našuntala, da sem šla brisat tist "Bravo, Elaphus!" včeraj )

Ker Mišzmoke čaka v zasedi

No? Noooo? Tri, štiri......

japaja

A se hecaš??? Zresni se, prosim!!!!

lp

cervus

Zakaj imam en hecen občutek, da bomo prav kmalu vsi skup tlele diskvalificirani?

japaja

A imamo sodnika? Prvič slišim................................

rimljanka
Ja rimljanka, res je. Sodnik je Murkotov Damjan pod psevdonimom razvratnik, na krožniku je pa v podobi ribe teleportiran Chuckov Norrec. janko1

Hm, če bi jaz vodila tale krog, bi zdajle janko1 bil razglašen (no, saj je morda tudi sicer razglašen), ampak jaz bi ga pa za zmagovalca proglasila. Ampak, krog NI moj, tako, da.......

rimljanka
Odgovor kot ga zahtevajo "tovarišice" glasi: naš pleyboy alias ežoj ima največkrat na krožniku ribe, ob krožniku pa vino.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti