Se gremo igrat?

Meni se pa nekaj čudno zdi. Zakaj ežoj ne sodeluje v tem krogu? Pa ne, da je na koga ljubosumen?

rimljanka

Po moje Ežoj ne pozna odgovora, zato ne sodeluje

japaja

Seveda, sedaj ko ima prepoved baklav in mu ostane le še vino roso in tisto, kar je ponavadi zraven na krožniku - kaj že?  Se ne morem spomnit.

Cila

rimljanka je napisal/a:

Meni se pa nekaj čudno zdi. Zakaj ežoj ne sodeluje v tem krogu? Pa ne, da je na koga ljubosumen?

rimljanka

Pomoje je pa preveč mraz, pa je "študentski razvrat" v polnem zamahu.....

peter
Še zmeraj sem pri domači nalogi. Glede odgovora pa; razvratnež se pobira od omega tri šoka. janko1

janko1 je napisal/a:
Še zmeraj sem pri domači nalogi. Glede odgovora pa; razvratnež se pobira od omega tri šoka.

janko1

.

peter

janko1 je napisal/a:
Še zmeraj sem pri domači nalogi. Glede odgovora pa; razvratnež se pobira od omega tri šoka.

janko1

bravo, janko1, naš si!!!!!!!!!!!!

rimljanka

Pri vseh teh vaših odgovorih se počutim kot riba na suhem...

...

japaja

udari tretjič: a je ribežen?

mzm

Mal pohitite z odgovorom, mi je prišlo na uho (psssssssssssssssst), da bo nekdo spremnil prehrano (in ime) za določen čas. Potem pravilnega odgovora kak mesec SPLOH NE BO! Zato, pozor!!!!

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti