Domači prijatelj z orehi in čokolado
Se še nisem napisala...?
32 let iz Zgornje Polskave (med MB in Slov. Bistrico), v službi na Ptuju, imam hčerkico, ki bo kmalu 3 leta, in malega črnega šnavcerčka. Z mojim dragim življenjskim sopotnikom planinarimo, kolesarimo, smučamo, vrtnarimo, sadjarimo, obrezujemo, gradimo, ... smo v glavnem vsestransko aktivni. Moj najljubši življenjski prostor je kuhinja, obsesija piškoti in ostalo drobno pecivo.
Anja Sporočilo je spremenil(a) anja27 dne 11. nov 2007 09:58:46Tudi jaz sem mlada-26 let, sem poročena- že 6 let
, imam pa tudi 2 navihanca,
stara sta pa hči 6 let, sin pa 3 leta. Drugače veliko zaposlena v službi, še več doma,
pa se še vseeno najde čas za kulinariko
.
No, pa LP in (s)mejte se.
DALČEK| anaeva je napisal/a: |
| Sem letnik 1973 in sem Meniševka.Kje je to? To je nagradno vprašanje.No pa da vidmo koliko poznamo našo mamo kuro. anaeva |
na vsa nagradna vprašanja jaz letam kot muha na med. če je nagrada petnadstropna torta, pa še toliko raje. Saj si jo nekaj omenjala, ne, anaeva????![]()
A si iz zaselka Meniše v naselju Grobelce, občina Šmarje pri Jelšah?
Na, zdaj pa še spat ne bom mogla, tako me firbec matra ![]()
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači prijatelj z orehi in čokolado

Sladki rogljiči