Moja mami bi rada izdelala domače milo - po načinu kot so to včasih delale naše babce, pa nima recepta. Morda kdo ve kako se pripravi pravo domače milo?
ivonja
Moja mami bi rada izdelala domače milo - po načinu kot so to včasih delale naše babce, pa nima recepta. Morda kdo ve kako se pripravi pravo domače milo?
ivonja
KJE DOBITI USTREZNO SESTAVINO? Kje dobite NATRIJEV HIDROKSID?
Ste morda v Mavrici vprašali čemu se sploh uporablja NaOH?
Tam imajo tehnični Na OH , ki je čisti NaOH.
Primer lanenega olja:
Laneno olje ali firnež se dobi prav tako v trgovinah z barvami. Uporablja se ga za polnjenje por pri glinenih ploščicah brez glazure. S krpico ga namažeš po površini.
To isto laneno olje je tudi izjemno zdrava hrana , hladno stiskano laneno olje -za ljudi. Telesu dodaja omega 3,6,9 maščobe, ki jih drugje ne more dobiti (več na www.suzana.si).
Vendar je v prvem primeru tehnično laneno olje, v drugem pa hladno stiskano laneno olje.
NaOH v trgovinah z barvo se uporablja za izdelavo fotografij, morda še za kaj. Da bi bilo primerno za izdelavo mila ne bi rekla.
kvabiradiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni sladoledni sendviči

Pekoče piščančje perutničke